Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy olyan erős volt köztetek a kémia, hogy minden találkozás őrült szexbe fulladt? Mit tettetek, ha valamilyen oknál fogva nem lehettetek együtt? Vagy össze jöttetek egy idő után?
na, akár én is irhattam volna az #1 és #3 sorokat...
első együttlét után napokig nem tértünk rendre felette, hogy milyen extrém erős a vonzalom közöttünk.
Sajnos szerelmes is lettem belé, de nem kellettem neki, mert "sokat dolgozik". Aztán épp szünetet tartottunk a szexkapcsolatunkban, amikor egyszer osszefutottunk a pesti éjszakában. Nővel volt. Egy világ omlott össze bennem. Azt hazudta, hogy az a nő csak egy 'munka'..... éjfél után 3 perccel... azonnal tiltottam mindenhonnan, többet esélyt sem kap, hogy hozzámszólhasson.
Életem legnagyobb csalódása lett.
4-es Akkor te sem tudod mi a szexkapcsolat, mert az nem azt jelenti hogy mást nem dughat meg.. ha kapcsolatot akarsz akkor úgy keres..
2 ember lazán kitudja használni a naív lányokat
1. A gazdag
2. A jóképű
..
Nekünk csak fulladt volna, de pont azért, hogy ne fulladjon abba, inkább messze elkerült.
Képtelenek voltunk egy légtérben lenni úgy, hogy ne álljon azonnal 5 cm-re tőlem, mintha mágnes rántott volna egymáshoz minket. Csak ezt nem engedhettük meg magunknak, főleg mások előtt, mert házasok voltunk.
Ő is mindent kitalált, ő nem tudja érzelmileg megadni, ő csak szexet akarna, de nem akart azt se, mert állandóan kihátrált úgy, hogy többször is ő nyúlt utánam úgy, hogy ő dobott.
Na mindegy, nem egyszer belehaltam már ebbe, de végül meguntam.
#5 jól van okoska, de szexkapcsolatnak indult... az érzelmek épp az extrém vonzalom miatt alakultak ki.
Így már érted? Nem baj ha nem. Néha kihívás lehet 2 összetett mondatot értelmeznie a magadfajtáknak.
Nekem is ezt mondta, hogy nem tudja ugyanazt nyújtani, meg hogy csak szexet akarna.
Akkor ezek szerint nincs rá példa, hogy boldog befejezés lett volna ebből. Bár várok még hozzászólásokat. Hátha van valaki
Nekem volt egyszer egy ilyen, 10 év után először éreztem ilyen vonzalmat. Akkor nagyon megijedtem, konkrétan 5 perc után viszaültem az autómba és hazamentem. (különben tuti rámászok) Nem voltam kész még "szexkapcsolatra" sem.
Aztán rá 3 hónapra közeledni próbáltam felé, de akkor már alakulóba volt neki valaki. Én ugyan azt éreztem mint először.
Azóta kerülöm és nagyon cikinek érzem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!