Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randizás ,találkozás ,kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás ,találkozás ,kapcsolat hogy működik nálatok?

Figyelt kérdés

Találkoztunk 2 x a következő alkalomal már szexeltünk után beszélgettünk pár napja ő azt mondta h jól érezte magát velem stb ,de próbálok vele találkozni újra elhivni valahova sétalni közös programokat csinalni megszeretném jobban ismerni de nem nagyon sikerül, de viszont érdeklődő és szimpatikus vagyok neki biztos vagyok benne hogy lehet több is kettőnk között jól érzi magát velem nagyon jokat beszélgettünk “élőben” Hogy csinàljam hogy ne legyek púp a hátàra?

-minden 3. nap megkérdem “nem e találkozunk”? ( szerintem nem jó)

- várjak egy kicsit kezdeményezzen ő is ..??!

-Írjak neki amikor szeretnék ne várjak rá?

-Vagy csak szimplan legyek kicsit türelmes

Nem szeretném elrontani a dolgokat 2 hete ismerjük egymást

Köszönöm a válaszokat

23 F

2021. máj. 28. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jön le, hogy megvoltál neki azt annyi. Van még hal a tengerben.
2021. máj. 28. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Így zajlott:

Két évet beszélgettünk neten, utána két randi és összeköltöztünk. Azóta együtt élünk.

Ha ez akarna tőled valamit, már keresett volna. Next one.

2021. máj. 28. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha így kérdezed meg hogy "nem e találkozunk" én villággá mennék csak nem veled találkozni.

Viccet félretéve ami amúgy nem vicces, ne keresd, ne írj neki 3 naponta. Majd keres ő ha akar.

De szerintem is megvoltál neki, s ennyi.

Nőként mondom miért adja magát minden pasi ilyen olcsón?

2021. máj. 28. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
#3 miért? A lány talán nem adta magát olcsón? Szerintem a sorrenddel van gond. Először kellett volna alaposabban megismerni és utána dugni. Miután második látásra dugtatok, mit gondoljon rólad? Hogy valójában te komolyan meg akartad ismerni, csak véletlenül közbejött egy kis dugás? Akit komolyan meg akarunk ismerni, azzal adunk időt egymásnak, nem rohanunk az ágyba rögtön. De ez vonatkozik a lányra is ugyanúgy, nem csak rád.
2021. máj. 28. 08:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintemmnem volt ezzel semmi gond csak kicsit gyors volt de ettöl független lehet valaki normalis ....

és lehet normalis kapcsolatot kialakitani ezek utan is

2021. máj. 28. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értettem a kérdést, itt most nem azzal volt a probléma, hogy ki mennyire normális.
2021. máj. 28. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A 4/6-tal értek egyet igaza van.
2021. máj. 31. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!