Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan nővel foglalkozni, akivel 1,5 év után nem sikerült eljutni a találkozásig?
Internetről ismerem. Sokminden történt ebben az 1,5 évben. Ő azzal indokolja a dolgokat - mivel követtem el hibákat - hogy nem vagyok elég jó, fejlődnöm kell még, magát akarja védeni, mert nem bízik bennem. Viszont más pasikkal szemben, akik bejönnek neki, nyitott az ismerkedésre, sőt, van, aki ott is alszik nála.
Érdemes ezzel a lánnyal tovább foglalkoznom, és várni éveket, hátha ad arra esélyt, hogy egy 20 percre összeüljön velem meginni egy kávét, vagy sem?
És ha valójában nem is az a nő van a profil mögött, akinek hiszed, hanem egy öregember?
Neten rendesen meg se ismertétek egymást, nem is értem, hogy lehet ilyenre várni.
1-2 hónap nagyon max belefért volna, semmi több.
Számára az is lépésnek minősül, ha megkerdezi, hogy vagyok, vagy beszélget velem. Mindezt azzal indokolja, hogy ő zárt.
Persze, másokkal nyitottabb, csak nem velem.
5!
Pont ez az, hogy akkor tudsz megnyílni, ha találsz egy olyan embert, aki mellett önmagad tudsz lenni. Neki te nem ilyen ember vagy.
Szerintem hagyd az egészet,annyit mondj még neki hogy sosem leszel 100%-ban tökéletes és ő sem lesz az.
Ne hagyd magadat ennyire irányítani,kihasználni,ennél te is többet érsz.
Egyik ismerősöm össze ismerkedett egy Finnországi magyar lánnyal interneten keresztül,érdekes módon tavaly találkoztak is,3 hónap beszélgetés után,nem jött össze nekik mert nem passzoltak.
Megbeszélték hogy félúton találkoznak,na most ha ismerős és a lány is hajlandó volt utazni Malmöig akkor nem értem ti akik egy országban éltek mire vártok?
Az élet nem tart örökké,ne legyél már pótaksi,szerintem nem érdemes több energiát rá szánni erre,elég időt szántál rá,legyél tökös aztán lépjél.
Én a helyedben azért csak össze hozzánk egy talit ha már eddig szenvedtél,játsz te is vele ott egy kicsit,aztán fel teheted magadnak ezt a kérdést,megéete?
Tudni fogod hogy legközelebb hogyan cselekedj.
Remélem érthető voltam,kicsit így a végére meggondoltam magamat,egy tali belefér,csak hogy tudd nem veszítettél semmit,lehet hogy ez egy kicsit szemétség de normális nő nem csinál ilyeneket.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!