Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes olyan nővel foglalkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan nővel foglalkozni, akivel 1,5 év után nem sikerült eljutni a találkozásig?

Figyelt kérdés

Internetről ismerem. Sokminden történt ebben az 1,5 évben. Ő azzal indokolja a dolgokat - mivel követtem el hibákat - hogy nem vagyok elég jó, fejlődnöm kell még, magát akarja védeni, mert nem bízik bennem. Viszont más pasikkal szemben, akik bejönnek neki, nyitott az ismerkedésre, sőt, van, aki ott is alszik nála.

Érdemes ezzel a lánnyal tovább foglalkoznom, és várni éveket, hátha ad arra esélyt, hogy egy 20 percre összeüljön velem meginni egy kávét, vagy sem?

2021. jún. 11. 21:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én egyszer 20 évesen jártam így egy nemfizetős randi appon, bár másokkal is meg randiztam közben, de ez a csaj volt a lista élén.

A fura, hogy mindig ő írt, kérdés nélkül leírta, mit szeret az ágyban, könyörgött, hogy adjak még időt, stb. Végül mondta, hogy önértékelési problémái vannak, félt tőlem (nem tudta megmondani, miért), így végül azzal lezártam, hogy menjen pszichológushoz.

Valami hiba van a nővel, hagyd.

2021. jún. 12. 07:34
 22/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem úgy hívják a csajt véletlenül, hogy Mészáros Judit?
2021. jún. 12. 12:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. jún. 12. 13:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor legalább két ilyen viselkedésre hajlamos nő próbálja idegelni a társkeresőkön a férfiakat...
2021. jún. 12. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!