Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes olyan nővel foglalkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan nővel foglalkozni, akivel 1,5 év után nem sikerült eljutni a találkozásig?

Figyelt kérdés

Internetről ismerem. Sokminden történt ebben az 1,5 évben. Ő azzal indokolja a dolgokat - mivel követtem el hibákat - hogy nem vagyok elég jó, fejlődnöm kell még, magát akarja védeni, mert nem bízik bennem. Viszont más pasikkal szemben, akik bejönnek neki, nyitott az ismerkedésre, sőt, van, aki ott is alszik nála.

Érdemes ezzel a lánnyal tovább foglalkoznom, és várni éveket, hátha ad arra esélyt, hogy egy 20 percre összeüljön velem meginni egy kávét, vagy sem?

2021. jún. 11. 21:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10Milyen jó ötleteid vannak.😂
2021. jún. 11. 22:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Szenesvödör volt a jelem az oviban.
2021. jún. 11. 23:06
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Felejtsd el. Soha nem fog tisztelni, emberszámba sem vesz.
2021. jún. 11. 23:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem érdemes.Én is voltam hasonló helyzetben,egy év után találkoztunk.Én nem akartam semmit,de igazából az egy év alatt már inkább fejlődtünk barátokká,kémia sem volt meg mert úgymond mélyebben megismertük egymást.Szóval nem érdemes.
2021. jún. 11. 23:42
 15/24 anonim ***** válasza:
No.
2021. jún. 11. 23:45
 16/24 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen "barátnőm". Pár hónapja mondtam neki, hogy én nem chatelgetni akarok, hanem találkozni. (Személyesen ismerjük egymást, csak évek óta nem futottunk össze.)

Hónapokig nem is kerestük egymást, pár napja viszont ő érdeklődött. De megint el fogom mondani, hogy vagy találkozunk vagy békén hagyjuk egymást.

2021. jún. 12. 02:30
 17/24 A kérdező kommentje:

"Bro, te konkrétan friendzoneolva vagy"

Nem, amit csinál, az még csak nem is barátság.

2021. jún. 12. 02:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek foglalkozol vele? Te is tudod nincs értelme. Tudom nehéz annyiban hagyni, de ebből nem lesz semmi, sőt....
2021. jún. 12. 04:13
 19/24 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Szerintem már te is tudod, hogy mit kell tenned, csak visszaigazolást vársz. Ne félj meglépni, ideje elengedned ezt az egész kapcsolatot. Hidd el, sokkal jobb lesz utána.
2021. jún. 12. 06:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha több mint 5000 évig élsz, akkor itt az ideje, hogy offold. Ha 20000 évig élsz, akkor még van egy két éved pazarlásra.
2021. jún. 12. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!