Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan nővel foglalkozni, akivel 1,5 év után nem sikerült eljutni a találkozásig?
Internetről ismerem. Sokminden történt ebben az 1,5 évben. Ő azzal indokolja a dolgokat - mivel követtem el hibákat - hogy nem vagyok elég jó, fejlődnöm kell még, magát akarja védeni, mert nem bízik bennem. Viszont más pasikkal szemben, akik bejönnek neki, nyitott az ismerkedésre, sőt, van, aki ott is alszik nála.
Érdemes ezzel a lánnyal tovább foglalkoznom, és várni éveket, hátha ad arra esélyt, hogy egy 20 percre összeüljön velem meginni egy kávét, vagy sem?
Van egy ilyen "barátnőm". Pár hónapja mondtam neki, hogy én nem chatelgetni akarok, hanem találkozni. (Személyesen ismerjük egymást, csak évek óta nem futottunk össze.)
Hónapokig nem is kerestük egymást, pár napja viszont ő érdeklődött. De megint el fogom mondani, hogy vagy találkozunk vagy békén hagyjuk egymást.
"Bro, te konkrétan friendzoneolva vagy"
Nem, amit csinál, az még csak nem is barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!