Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok baj az, ha egy huszonév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok baj az, ha egy huszonéves srácnak saját lakása van, de nem egyedül él hanem az egyik szobát kiadja valakinek?

Figyelt kérdés
3(vagyis 2+1) szobás lakásban (külön nyíló szobák) kiadja az egyik szobát egy régi ismerősének. Így nem egyedül él. Ez gond ismerkedéskor? Szívesebben ismerkednétek olyan sráccal, aki teljesen egyedül lakik akár egy kisebb lakásban, vagy ez valami, ami belefér még? Ha ez számít a hálószobák a lakás ellentétes végén vannak és a szex hangok nem igazán hallatszanak.
2021. jún. 14. 10:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
6%
Pontosan hány éves vagy? Mert egy 21 éves esetében teljesen oké, de egy 29 éves esetében már nem. Én 25 vagyok és a szülői házban élek, mert a korona alatt teljesen felesleges albérletre szórni a pénzt, ha úgyis home office van. Inkább félreteszem és 2 éven belül veszek saját ingatlant(vagy kiköltözök külföldre). Így egy velem egyidős pasi esetében nem bánom, ha még nem lakik egyedül, de egy 27+ éves már mindenképp legyen teljesen önálló. Mivel én lassan már családalapításon gondolkozok, így ez nagyon fontos szempont és kettős mérce ide vagy oda, egy férfitól akkor is többet várok el családfenntartóként, mint saját magamtól.
2021. jún. 14. 11:24
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

Miért is utolsó ?:)

Neked miért nem futja önálló lakásra ? Lehetnél mondjuk te is fogorvos, mérnök , jó szakmunkás és akkor tádám már meg is van a lakás .

2021. jún. 14. 11:33
 13/29 anonim ***** válasza:
18%

Ja mert egy 25 éves orvos meg mérnök gondolod már milliókat keres?😂Hát nem ebben az országban. Amúgy én is diplomás vagyok és jól is keresek, de képzeld el egy éves munkaviszony mellett igen nehéz összespórolni egy ingatlanra valót a mai árak mellett, de ezt te is nagyon jól tudod, ne játszd a hülyét. És írtam, hogy egy 25 éves pasitól még nem várom el az önálló lakhatást, de egy 2-3 évvel idősebbtől már igen. Okoskodás helyett inkább tanulj meg szöveget értelmezni. És csak mert lúzer pasik lepontozgatnak, attól még ugyanúgy el fogom várni egy férfitól, hogy ne legyen életképtelen🤣

2021. jún. 14. 11:38
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
Nő vagyok, és lepontoztalak, béna vagy.
2021. jún. 14. 11:41
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
#14 nem baj, a lúzer pasiknak is kell nő, te beéred velük is.
2021. jún. 14. 11:43
 16/29 anonim ***** válasza:
92%

15 Lúzerség, ha 27 évesen nincs saját lakásod? Nézzük már meg mennyi is az átlagbér? Nettó 260ezer. Mennyi az átlag ingatlan ár? Bpen 620ezer/nm.

Tehát egy 35nm-es kis picsányi lakás 21milla. Tehát ha a fizetésed felét félre teszed, akkor 13 év alatt tudnád megvenni. Nagyon reális, hogy mindenki lúzer akkor ebben az országban.

2021. jún. 14. 11:53
 17/29 anonim ***** válasza:

Nettó 500at keresett a volt párom +extra juttatások,benzinpénz és magánba is vállalt munkákat. Ez egy vidéki város volt. Hát azért az orvosokat sem kell félteni( nem a hálapénzre gondolok és az új eü törvényre) , mert elég pénzeket haza lehet hozni. :)

De gondolom neked már megvan az álompárod, hogy itt írogatsz.

2021. jún. 14. 11:53
 18/29 anonim ***** válasza:
Lemaradt , hogy mérnök volt
2021. jún. 14. 11:54
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

17, Én is tudok kivételeket mondani. A testvérem értékesítési igazgató egy nemzetközi multinál is bőven milla felett keres. Egy haverom bnőjének matek PhDja és a Morgan Stanleynek dolgozik bőven bőven milla felett.

Csakhogy ezek a példák közel sem a magyar valóságot tükrözik. Ezek a kivételek.

2021. jún. 14. 11:58
 20/29 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy sajnos nem ez a magyar valóság , ez csak annak a válaszolónak szólt , aki a pasijától várja az alapokat.
2021. jún. 14. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!