Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban valóban félreérthető így ébreszteni a nőt?
Akármi legyek, ha értem a kérdést?
A szexkapcsolatnak szerinted nélkülöznie kell minden gyengédséget?
...különösen az ágyban?
A szexkapcsolat nem azt jelenti, hogy egy pohár hideg vizet zuttyintassz a partner arcába reggel, ha dugni akarsz, hanem azt, hogyha kiléptek az ajtón, onnantól kezdve nem alkottok párt.
Nincs egymással szemben semmilyen kötelezettségetek, felelősségvállalásotok, beszámolási kötelezettségetek és stb., mert a találkozásaitok célja a kizárólagos - és ingyenes! - kölcsönös örömszerzés.
"Betolom neki hátulról"
Álmodban biztosan.
Mi mikor szexkapcsolatban voltunk, akkor amikor találkoztunk, kb úgy viselkedtünk, mint egy pár, volt, hogy elmentünk sétálni is, nála is aludtam, főztünk együtt és kegyetlen sokat szexeltünk, mindent kipróbáltunk, gyengédek voltunk vagy pont kemények, amit jónak éreztünk.
Aztán, amikor elköszöntünk, annyit beszéltünk, hogy mikor találkozunk máskor. Csak mind a kettőnknek szüksége volt arra, hogy hetente pár órára legyen szex, gyengédség meg minden ami kell, viszont nem akartunk kapcsolatot, mert egyikünk sem volt olyan életszakaszban.
Még mindig jobb, mintha úgy ébresztené, hogy
"Köszönöm a vesédet, neked elég lesz egy is"
"Húzzá' má' haza, minnyá' hazaér anyám!" vagy még rosszabb "Húzzá' má' haza, minnyá' hazaér a feleségem a gyerekekkel!"
"Takaríccsá má' ki, ha má' itt vagy"
*(Placcs)* (És a fejére borít egy vödör jeges vizet)
Sziréna, általános riadó üzemmódban
"Ébreggyé' má', nézdmá' meg, mennyien lájkóták' a képet az ikszhámsztörön amit a zéjjel csinátam rúlad"
*Púúúú* és viccből lefingja, mert ő nagyon vicces.
Ébred és közben csak nézi őt a barátja... "Mától te van az én mindemen. Érzem, hogy mi egyek vagyunk"
Ébredéskor kikötözve találja magát egy pentagramma közepén és egy csapat kecskekoponyás ember közelít felé egy díszes tőrrel a kezében miközben kántálják, hogy "Mohok, mohok, grimorium verum".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!