Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarba jövök? A kollégám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarba jövök? A kollégám, aki nős, odaáll az asztalom mellé és látványosan igazgatja a zacsiját míg hozzám beszél. Férjnél vagyok, soha nem tetszett, nem is érdekel. Mindez pont szemmagasságban történik, így nagyon zavarban vagyok.

Figyelt kérdés
Tegyek megjegyzést? Mit? Vagy csináljak úgy, mintha ez természetes lenne és akkor hátha abba hagyja?

2021. jún. 10. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Add meg neki egy urológus v egy bőr-és nemibeteg-gyógyász tel. számát. Vagy üvölts rá, hogy mindenki hallja az irodában: Nem vakarni! Mosni!
2021. jún. 10. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki nyugodtan, hogy ne legyen gyökér. Vagy kérdezz rá hogy milyen nemi betegsége van 🙂🙃
2021. jún. 10. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vágd bele az asztalodba pont előtte a levélbontó késed, ha van. 😅
2021. jún. 10. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen megmondanám, hogy máshol vakarózzon, és mint kollégát tiszteljen már meg azzal, hogy nem az orrod előtt vakarja a tökét, miközben hozzád beszél.
2021. jún. 10. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ferfi lennek, vagy idos, akkor is megkerdeznem, hogy azt hiszi, a veceben van, vagy megis, mit csinal. Toled ot meterre is beteg dolog nyilvanosan.

Viszont nem latok szexualis utalast, szimplan gusztustalan ember.

2021. jún. 10. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked csinálja, hanem nem figyel oda, és automatikusan odanyúl. Gusztustalan szokás, nem kell visszafognod magad, tedd helyre.
2021. jún. 10. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha azt látod, hogy önkéntelen, akkor hagyd békén,csak megalázod vele. ez egy feszültségoldó rossz szokás, olyan, mint a körömrágás, hajtépkedés, észre se veszi magát. Én is ezzel küzdök a 10 éves kislányomnál,állandóan, suliban is odanyúlkál, hiába szóltam rá, nem használt semmit, még stresszesebb, rögtön odanyúl. Még keresem rá a megoldást, hogyan szoktassam le róla. Most tervezek neki stresszlabdát venni, hogy arra szokjon rá helyette.
2021. jún. 10. 19:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

7es hozzászólása nagyon emberi és remélem megtalálják a jó megoldást.

Azért egy levélbontó kést beszerzek.😉

2021. jún. 10. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne az én arcomba tolva oldja már a feszültségét. Jó nagy paraszt. És ő nem 10 éves.
2021. jún. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!