Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jött ez a pont amikor szakítottatok a párotokkal?
Mi volt az utolsó csepp a pohárban? Jól átgondolt döntést hoztatok? Utólag is jó döntésnek bizonyult? Sokat rágódtatok rajta?
Főleg hoszabb kapcsolatokkal kapcsolatos válaszok érdekelnének, de jöhet minden.
Hónapok óta már nem volt napsütéses idő kapcsolatunkban. Sokat leültünk, hogy megbeszéljük a gondokat, mégse történt változás. Utolsó csepp kicsit nevetségesen egy asztálnál történt modortalanság volt, amit mikor láttam/hallottam azonnal elpattantam és már magamban tudtam, hogy na ez ennyi, én nem bírnám ezt mégegyszer végignézni/hallgatni.
Már nagyon érett bennem, ezért viszonylag kisebb dolog is elég volt hozzá, már teljesen lefutott dolog volt a részemről. Utána eszembe se jutott az illető sokáig, majd télen rosszidőben, kicsit magányosan felidéztem, de akkor se maradtam volna vele. Ma már boldogabb vagyok így, mintha beletörődtem volna azokba a dolgaiba, amikben sosem szeretett volna fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!