Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen különleges?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen különleges? Miért pont engem szeretnek mindig kevésbé a férfiak?

Figyelt kérdés
A testvérem szerint hiába vagyok szép, még se igazán kellek senkinek sem. Ezt én is észrevettem amúgy. Valahogy más nőket jobban szeretnek egy kapcsolatban, mint engem. Engem olyan könnyen eldobnak a férfiak, mintha nem is léteztem volna. Az egyik exem is már szinte rögtön utánam megházasodott, miután 3 hónapra összejött neki egy gyerek egy másik nővel. Neki én értéktelen voltam, de más nő meg nem. De más pasikkal is hasonlóan jártam. Vagy nekem is bele kellene rúgnom a férfiakba, mert azokat jobban becsülik? Nyilván senki nem arra vágyik hogy otthagyják.
2021. máj. 28. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy ha sikertelen vagy párkapcsolati téren, akkor miért arra következtetsz, hogy te különleges vagy? Nem akarlak megbántani, komolyan kérdezem. Az ellenkezője sokkal hamarabb igaz lehet, egyszerűen azért, mert a legtöbb emberben (beleértve akár engem is) nincs az ég világon semmi nagyszerű, vagy különleges.
2021. máj. 28. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

#1 negatív irányba is lehetsz különleges... tudod vannak a különlegesen hülyék is, nah biztos van, aki különlegesen alkalmatlan a hosszú távú kapcsolatokra. Hogy ez miért van, azt sajnos ennyiből lehetetlen kideríteni.

Kérdező, soha nem indokolták meg a szakítást az exeid?

2021. máj. 28. 15:10
 3/15 anonim ***** válasza:
2 Mmmm, jó... Mondjuk én arra azt mondom "különleges".
2021. máj. 28. 15:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Az egyik az exét futtatta, sokat beszélt róla, és ezt szóva tettem, mert nem tetszett, de fogadok rólam a kutya se beszél.
2021. máj. 28. 15:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért volnál különleges, más nők is küszködnek társkeresési gondokkal, nem te vagy az egyedüli.

Viszont szerintem az önsajnáltatás súlyosbíthatja a helyzetet, ha semmilyen rálátásod sincs arra, hogy miért mennek tönkre a kapcsolataid, fogalmad sincs arról, hogy a sikeresebb nők mit csinálnak jobban.

Annyi biztos, hogy a puszta szépség nem minden, ha tényleg csak ennyit tudsz felmutatni, akkor nem csoda, hogy otthagynak.

Ha a szépségeden kívül más pozitívumot nem tudsz felhozni, akkor tényleg elég jelentéktelen lehetsz mások szemében.

2021. máj. 28. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
"Az egyik az exét futtatta, sokat beszélt róla" most itt egy prostiról beszélünk? :D
2021. máj. 28. 15:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Valaki félremegy más férfiakkal, mégis tökéletes a párjának. Én meg hiába vagyok kedves, megértő, bár amit nem szeretnék, azt azért nem csinálom meg a másiknak, nem megyek le kutyába.
2021. máj. 28. 15:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért mennek tönkre a kapcsolataid, mert nincs önkritikád és rossz emberismerő is vagy.
2021. máj. 28. 15:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Futtatta alatt azt értettem, hogy sokat beszélt róla. Van önkritikám mert tudom, hogy mások szemében semmit sem érek.
2021. máj. 28. 15:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs. Ezzel az önsajnálattal semmire nem mész, az ilyen embereket mindenki elkerüli.
2021. máj. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!