Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen különleges? Miért pont engem szeretnek mindig kevésbé a férfiak?
Figyelt kérdés
A testvérem szerint hiába vagyok szép, még se igazán kellek senkinek sem. Ezt én is észrevettem amúgy. Valahogy más nőket jobban szeretnek egy kapcsolatban, mint engem. Engem olyan könnyen eldobnak a férfiak, mintha nem is léteztem volna. Az egyik exem is már szinte rögtön utánam megházasodott, miután 3 hónapra összejött neki egy gyerek egy másik nővel. Neki én értéktelen voltam, de más nő meg nem. De más pasikkal is hasonlóan jártam. Vagy nekem is bele kellene rúgnom a férfiakba, mert azokat jobban becsülik? Nyilván senki nem arra vágyik hogy otthagyják.2021. máj. 28. 14:50
11/15 anonim válasza:
Az, hogy mások szemében semmit nem érsz, marhaság... Ugyanolyan értékes ember vagy, mint a pénztáros Jucika, vagy a vezérigazgató Marika... ;) Csak nem találtad meg azt, akivel együtt kell lenned.
12/15 anonim válasza:
Gondolkodtál azon, hogy miért is "nem érsz mások szemében semmit"? (feltéve, ha így van)
Vagy hogy mit is tehetnél ellene?
Szerintem inkább mártírnak tűnsz, mintsem önkritikával bíró embernek. Próbálj inkább építő jellegű kritikát felállítani önmagadnak, mert amit írsz, az inkább önsanyargatásnak hangzik.
13/15 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy igen, jobban "belénk kellene rúgnod", mert valószínűleg nincs nagy önbizalmad, így hagyod a dolgokat elúszni, ami így nem érdekes egy hapsinak sem. Küzdeni kell a szeretetért, a szerelemért, érezni, hogy van benned életerő.
Rajtam gyakorolhatnád ezeket a "rúgásokat":).
14/15 anonim válasza:
Rosszul választasz,nagyon rájuk akaszkodsz stb....Ha azt látja nem lennél meg nélküle kevésbé becsül meg a legtöbb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!