Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak,ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Ha tudjátok, hogy a barátnőtök este jön haza a munkából ,és olyan helyen kellene végig mennie ami kicsit veszélyesebb hely( kis erdő rész pl.) Elmennétek érte? Akkor is ha nagyon fáradtak vagytok? Vagy inkább otthon maradnátok azzal a tudattal ,hogy úgysem lesz semmi baj?
2021. jún. 7. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

én mindig felhívom, és megkérdezem, hogy szeretné-e, de még sosem akarta. Általában csak végigdumáljuk az utat hazafelé.

kb 3-4 ilyen volt az elmúlt 6 évünkben.

2021. jún. 7. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki ha elmenne dolgozni végre
2021. jún. 7. 22:55
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Én elmennék érte.
2021. jún. 7. 22:58
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Detto elmennék érte.w
2021. jún. 7. 23:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha rendszeres, nem mennék el érte minden nap. De sokszor, vagy ha kéri. Ha nagyon fáradt vagyok és nem megyek érte, akkor például a páromt megnyugtatja, ha közben beszélünk és én is nyugodtabb vagyok
2021. jún. 7. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Ahogy a szívedben érzed. Minden nap nem mennék el érte. Az is lehet,hogy ő sem szeretné.
2021. jún. 8. 06:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Elmennék érte mindennap, de előtte megbeszélem vele, hogy akarja-e, mert feleslegesen erőltetni se akarom a dolgot. Maximum ha nagyon fáradt vagyok, akkor odáig elmegyek autóval, visszafele meg ő vezet, ha nem tud vezetni akkor meg ez van, lassabban fogok vezetni, ne hogy baleset legyen. De fontos számomra, hogy őt biztonságban tudjam.
2021. jún. 8. 07:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, elé mennék!
2021. jún. 8. 07:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Míg nem voltam addig is hazajött valahogyan.

Nem hiszem hogy a nő egy olyan szerencsetlen fajta hogy nem tud hazamenni, ha mégis akkor az O baja.

2021. jún. 8. 08:10
 10/13 anonim ***** válasza:
4 évig éjjeli műszakban dolgoztam, hajnali 2-4 között az alig kivilágított utcákon, tök egyedül kb. 2,5 km- t gyalogoltam. Az exem nem jött elém soha, de nem is akartam volna. Soha nem féltem, és meg tudom magam védeni (nem a levegőbe beszélek, vertek már félholtra).
2021. jún. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!