Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha az exetektől elkaptatok volna valami nemi betegséget?
Tudni kell, hogy összesen 3 emberrel feküdtem le. Az exem előtt 1 évig nem voltam senkivel. Az exemmel óvszer nélkül is csináltuk, mivel akkor már szedtem fogamzásgátló tablettát, előtte csak óvszerrel, szóval esélytelen hogy a korábbi barátaimtól kaptam volna el valamit.
Voltam nőgyógyásznál, de ő tovább küldött STD orvoshoz, hogy legyen egy szűrés, mert szerinte ez valami komolyabb, mint egy sima gombás vagy bakteriális fertőzés.
Csakis tőle szedhettem össze valamit.
Mit lépnétek? Szólnátok neki? Vagy számon kérnétek? Előtte még meg is beszéltük, hogy mehet óvszer nélkül, ha nem kell semmi "meglepetésre" számítani.
Szerintem meg jól átvert a szemét.
Fúúúú ha ezek után valakivel lefekszem óvszer nélkül. Én vagyok a marha, hogy nem feltételezek soha semmi rosszat
Én az első barátomtól kaptam el fertőzést. Nem volt nagyon durva, de gusztustalan és kellemetlen volt. Ő vette el a szüzességemet. Igazi mintafiú volt. Aztán csak kiderültek dolgok, pl. hiányzott óvszer és amikor rákérdeztem, akkor ordítani kezdett rögötn 0-ból 100-ra vörösödött a feje és sértetten elviharzott.
Végül megcsalt úgy szakítottunk. Előbb kellett volna.
Akkoriban net sem volt a háztartásokban csak ilyen internet kávézók, a mi társasáunkban is barátnők nagyobb lányok meséltek a szexről. A családunkban ez tabu volt, pedig nem voltunk nagyon konzervatív család.
Ennek fényében nem csoda, hogy sok nő és férfi totál naiv volt szexualitás terén.
Emlékszem amikor mentem nőgyógyászhoz mennyire szégyelltem magam a fertőzés miatt.
Közben az a mocsok hárított. Hogy ő még nem látott ilyet, nem tudja mi ez.
Utána állt össze a kép, hogy valószínű többször megcsalhatott.
Kitartás, ez nem a te szégyened. És igen mond el neki.
Mindenképp elmondanám neki, de már az STD szűrés ismeretében. Elvileg ha _olyan_, akkor az orvosok is felveszik vele a kapcsolatot.
Én csak HPV-t kaptam el exemtől, meg mindenféle himihumi gombákat. Mint kiderült rendszeresen csalt, bár én kb az első komolyabb pasim óta tablettát szedtem. De erről nem szóltam, ez azért annyira nem egy nagy cucc, hogy ezzel keressem fel.
Számon kérni fölösleges, mert ez bárkivel megtörténhet, ráadásul lehet, hogy ő maga nem is tudott erről mert nem volt tünete.
El kell menni orvoshoz, megvárni az eredményt és kezeltetni és utána a partnereknek, az exnek is jelezni, hogy ez van, érdemes lenne elmennie kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!