Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasi szemmel nézve mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi szemmel nézve mi az ilyen lányokról az álláspontok?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Próbálok mindig kedves, aranyos lenni mindenkivel, nyilván ésszerű kereteken belül. De nem szeretem a besavanyodott, örökké kesergek mindenen életfelfogást.

Úgy állok mindenhez, hogy majd lesz jobb is, ha rossz valami, mindenben keresem a jót, így zömében mindig boldogan megyek be dolgozni, mosolygok stb.

Egyik kolléganőm megjegyezte, hogy hogy lehetek ilyen vidám mindig? Azért vagyok egyedülálló biztos, mert a pasik azt hiszik komolytalan vagyok, hogy mindig jó kedvem van.

Tényleg így néztek azokra a nőkre, akik mindig életvidámak?

2021. jún. 7. 07:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9. Én tapasztalattal is alá tudom támasztani a véleményed, nagyon igazad van. Az exem volt ilyen mindig vidám, gondtalan, de igaz rá mindegyik amit írtál. Mint kiderült, az értelmi és az érzelmi színvonala is nagyon alacsonyan volt, és ha valamit megosztottam vele, ami mondjuk nekem rosszul esett már vonta is a vállát hogy felejtsd el, "söpörtük a szőnyeg alá". Nem értette meg vagy nem fogta fel? Vagy nem akarta? Nem tudom... de szar volt amikor ez a sok dolog összegyűlt és elegem lett a komolytalan, felelőtlen hozzáállásából. Nem kell mufurcnak lenni, de az számomra sem bíztató már ezek után ha valaki mindig vigyorog.
2021. jún. 7. 11:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Abszolút nem vagyok az a hangos fajta, aki mindig a középpontban akar lenni. A mindig vidám alatt azt értem, hogy pl reggel bemegyek, jó kedvüen üdvözlöm a kollégáimat, elég családias nálunk a hangulat, főzök kávét. Poénkodunk, jókat nevetünk. De mindenki nagyon jól tudja nalunk, hogy pl egy 8 éves kapcsolatból léptem ki, nem vagyok egy kacér nő, az nem az én világom. Pusztán szeretek kedves lenni az emberekkel és pozitívan nézni az életet, ez nem azt jelenti , hogy ha kell, ha nem vihogok.
2021. jún. 7. 13:07
 13/19 A kérdező kommentje:

Néhány most azt írjátok le, hogy aki vidám az csak az a fajta ember lehet, aki mindig világ és idióta. Köztes állapotot csak ismertek.

Nem vagyok egy érzelmi analfabéta, és a munkahelyem sem az a kategória, ahol a buta, fruska lányokra igény lenne.

Nálam a jó kedv azt jelenti, ha bemegyek a boltba is, tudok mosolyogni kedvesen az eladóra és egy legyen szép napja is belefér. Nem az a fajta vagyok, akitől cseng az utca vagy a ház.

2021. jún. 7. 13:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Én rosszul vagyok az ilyen nyálas nőktől.
2021. jún. 7. 14:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Mi nők meg a nagyképű férfiaktól. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
2021. jún. 7. 16:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez nem tűnik “mindig vidám”-nak, amiket most leírtál az annyinak tűnik, hogy kedves vagy. Ami meg alap szerintem.
2021. jún. 7. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyébként mi járt a fejedben, mikor föltetted a kérdést?

Nem találsz társra, és ennek okait akarod felderíteni?

(Nem kötekszem, csak jóindulatúan érdeklődöm.)

2021. jún. 7. 20:52
 18/19 A kérdező kommentje:
17- nem. Arra voltam kíváncsi, hogy ez miért zavarja az embereket? Mint írtam, életemben egy embertől kaptam meg a kolleganömtől, hogy " nem igaz, hogy neked mindig jó a kedved...."
2021. jún. 7. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Normális ember örül az ilyen kollégának, pláne partnernek.
2021. jún. 7. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!