Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki 20 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki 20 éves kora felett lett az 1. Párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok?És miért alakult így?

2021. jún. 6. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden ismerősöm, én is.
2021. jún. 6. 13:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat várom a többit is.😊Aki a kérdésben említett helyzetben van/volt nem érezte ez miatt rosszul magát?Nem hibázztatta magát hogy azért van mert nem elég jó /szép stb.És nem izgultatok hogy mit szól a párotok hogy ennyi idősen szűzek vagytok?(Mert ugye manapság ez 14-15 évesen már megtörténik ).A környezet nem tett rossz megjegyzést?
2021. jún. 6. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Van, bár azt még nem tudom mikor lesz, de most vagyok pont 20. Valahogy mindig úgy alakult, hogy nem lett semmi. Gimi végéig nem is vágytam úgy igazán rá (persze tetszettek emberek), meg szerintem nem is tudtam volna mit kezdeni a helyzettel. Most egy icipicit sajnálom hogy később vannak az ilyesfajta tapasztalataim mint a legtöbb embernek, de visszatekintve nem bánom, hogy inkább a tanulmányokra, családra fektettem a nagyobb hangsúlyt. (Haláleset is volt a családban, a jegyeimmel vannak lehetőségeim, most is egy elég jó helyen tanulok, de máshova is felvettek volna.)
2021. jún. 6. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Szeretik hangoztatni, de egyáltalán nem átlagos, hogy 15 évesen elvesztik a szüzességüket. inkább 18-20 lehet az átlag. Csak a hangosabbik társaság az, akik már ilyen fiatalon csinálják.
2021. jún. 6. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
9. vagyok, sosem zavarta, tudta, mit akar. A környezete sem szólta meg emiatt, azt mondja. Nyilván beszélgettek a barátaival előttem is, tudták, miért volt egyedül. Engem pedig abszolút nem zavart, hogy szűz volt, sőt. Kifejezetten örülök neki, hogy nem kellett sosem más nők miatti berögződésekkel bajlódnunk, az első perctől kezdve teljesen őszintén és nyíltan tudtunk kommunikálni, játszmázás és mindenféle taktikák nélkül. 😊
2021. jún. 6. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

Nem éreztem rosszul magam, sőt, örülök is, hogy a komolyzalan fűvel-fával összefekvér kimaradt. Az nagyon nem érdekel, hogy más mit gondol. A mostani barátomnak is az első barátnője vagyok. Rengeteget beszélünk a tapasztalatlanságról minden téren és pröbáljuk együtt megoldani, közös szemléletet kialakítani. Ő már a csókra is, én a sz*xre feszülök rá nagyon, de ez végülis normális dolog és meg tudjuk beszélni. Azt pedig értékeljük is a másikban, hogy eddig nem volt jó nekünk akárki, hanem olyat kerestünk, aki megfelel az elvárásianknak (intellektuális kihívás, intelligens, neki a magasság is számított, sok közös téma, határozottság, céltudatosság, önállóság). A környezetünkben pedig mindenki boldog, hogy végre találtunk valakit, akivel mi boldogok vagyunk.

Ismerkedtem előtte valakivel, akivel 5 randiig jutottam, ő tapasztalt volt és vele is megbeszéltem a fizikai szükségletek dolgát. Végül nem feküdtünk le, de éreztette velem, hogy ez nem baj, sőt, örülne, ha ő vezethetne be.

2021. jún. 7. 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!