Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki 20 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki 20 éves kora felett lett az 1. Párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok?És miért alakult így?

2021. jún. 6. 10:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Van. Én 32 voltam, párom meg 31 mikor összejöttünk. Nekem az első kapcsolatom.

Azért, mert előtte nem találkoztunk egymással... + én magasról tettem évekig a párkeresésre és ha ő nem jött volna az életembe, akkor még mindig nem lenne párom.

2021. jún. 6. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

24 évesen.

Okok: Rossz nevelés, gyermekkorból maradt traumák, rossz viselkedésminták, depresszió, szociális fóbia.

Szüleimtől én ilyen csomagot kaptam indulásnak sajnos. De legalább csórók nem voltunk.

2021. jún. 6. 10:19
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Igen, 25 voltam, nő vagyok. Nem akadt senki akivel kölcsönösen alakult volta szerelem addig a pontig.
2021. jún. 6. 10:20
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Első komoly kapcsolatom 21 évesen lett, előtte azért nem, mert önbizalomhiányos duci gyerek voltam, külsőmmel se nagyon foglalkoztam így a lányok nagy ívben elkerültek. Aztán lefogytam és érdekes módon a randik is megszaporodtak...
2021. jún. 6. 10:23
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Persze. 22 voltam, mikor összejöttem az első párommal. Előtte nem nagyon tekintettem senkire férfiként és egyébként is visszahúzódó voltam/vagyok.
2021. jún. 6. 10:31
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
23 voltam. Jó csaj voltam, csak eléggé vadóc... Akkor volt akivel elindult a dolog, 3 év volt..
2021. jún. 6. 10:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
27, nem igazán érdekelt a téma előtte.
2021. jún. 6. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
23N vagyok, most az első kapcsolatomban. Nem értem rá. A gimire aztán az egyetemre koncentráltam. Nem is vágytam akkor barátra. Random futókalandokra meg komolytalan dolgokra tizenévesekkel végképp nem. Két diplomával a kezemben, saját lakást keresve viszont érettnek 3rzem magam arra hogy megállapodjak és vágyom is rá
2021. jún. 6. 10:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
29 volt a férjem. Ahogyan én sem, ő sem tartotta sohasem sokra a 2-3 hónapig tartó “kapcsolatokat”, így amíg nem érezte azt, hogy feleségül tudna valakit venni, addig nem is próbálkozott. 😊
2021. jún. 6. 11:15
 10/16 moozygoo ***** válasza:
100%
Huszonvalamennyi voltam, sosem volt sikerem a lányoknál, aztán egyszercsak valahogy összetalálkoztam ezzel a lánnyal akivel megvolt a közös vonzalom, udvaroltam ahogy csak tudtam, és végül összejöttünk.
2021. jún. 6. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!