Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiöltözött a találkozónkra, jogosan képzelek bele többet?
Munkába én is lazábban járok már. De ha megyek valahova akkor szeretek igényesebben öltözni.
Szóval nem feltétlen miattad ment így.
Annyira tipikus, hogy 10/9 válaszoló a lehangolóbb választ adja, mert nehogy már valaki tetszen valakinek. :D
Szerintem kérdező, ezt nem tudja senki megmondani feketén-fehéren, csak azért írok egy választ, hogy szerintem ne vegyél rá mérget, hogy nem tetszel neki attól, mert itt sok ismeretlen ember szerint nem.
Amúgy ezeket a dolgokat kontextusban kell értelmezni. Ha nem adott más okot, ami azt sugallja, hogy tetszel neki, akkor lehet, hogy nem de az is lehet, hogy eddig nem akarta a tudtodra adni. Figyeld a további dolgokat és utána mérlegelj.
De mondjuk ha találkozni akar veled és csak te miattad a legjobb formáját akarja hozni, szerintem az már önmagában egy óriási jel. Legalábbis (ezt lányként mondom) aki nem érdekel "úgy", ergó nem akarok neki tetszeni, én amiatt nem fogok órákat készülődni, pedig nem járok szakadt cuccban én sem, csak szerintem több féle szinten adhat az ember magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!