Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Büdösnek éreztem a találkozón!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büdösnek éreztem a találkozón! Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Minden klappolna, de egyszerűen büdösnek éreztem :( tudom, hogy olyan emberrel nem lehet lenni, aki számunkra büdös. És igényes ember..

Na most ilyenkor? Tapasztalat, bármi?

2021. febr. 6. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem unod, ezt heti 3X megkérdezni?

Hagyd ott, vagy fürdesd le!

2021. febr. 6. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem jó izzadásgátlót használ. Nekem is volt sajnos már olyan, hogy újfajtát próbáltam és stresszhelyzetben magamat sem bírtam elviselni, hiába be voltam fújva.
2021. febr. 6. 23:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem erről. És általában nézegetem az itteni kérdéseket, de nem láttam mostanában hasonlót. Ha betud valaki linkelni előző kérdést azt is megköszönöm.
2021. febr. 6. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
nem passzol a kémia... ezt mondják a nagyokosok. adnék neki esélyt, hátha csak izgul, és azért büde.
2021. febr. 6. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A ruhája volt büdös, vagy ő maga volt izzadságszagú?
2021. febr. 7. 00:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a büdös? Azért nagyon nem mindegy.
2021. febr. 7. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

A legtöbb ember alapból büdös, aki mégsem azon is általában a parfümöt, dezodort, ruhájának öblítőjét vagy egyéb kemikáliát érezni, ami normális mértékben felhasználva nagyon kellemes, de túlzásba víve undorító.

De az emberek alapból büdösek, igaz minden korosztály és társadalmi réteg máshogy. Az időseknek pl. poshadt víz szaguk van, a középkorú alkoholistáknak avas szalonna aromájuk van, a romáknak romlott sárgaborsófőzelékre hasonlít a bukéjuk, a gyerekeknek pedig masszív nyálszaguk van sokszor. Egyik sem kellemes.

2021. febr. 7. 00:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen szagot éreztél?
2021. febr. 7. 00:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg minden nap lehet olvasni egy ilyen kérdést, szerintem ez kizáró ok bármennyire is vannak pozitívumai az embernek.
2021. febr. 7. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!