Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI viszi rá az fiatal nőket egy idősebb ffival való kapcsolatra?
23 évesen jöttem össze egy jóval idősebb pasival.
Előtte kb velem egykorú pasikkal (?) volt dolgom kizárólag. Ekkor jöttem rá, hogy a velem korúak éretlenek, komolytalanok, önzők, céltalanok, tapasztalatlanok, stb. És hogy valójában soha egyik mellett sem éreztem magam nőnek, sőt.
A szex is nagyon jó, de még inkább az odafigyelés, a törődés, a komolyság, a tapasztalat, az intelligencia, a felelősség, a tisztelet és lehetne sorolni mi mindenben van hatalmas különbség...
Persze nem mondom, hogy nem lehetnek hátrányai, mert az sem lenne igaz.
16-os vagyok.
Hosszú távon vannak hátrányai. Hogy pl ha gyereket szülök neki a nagyapjának fogják nézni.
Vagy hogy ha én 40-es vonzó nő leszek ő már 60-as...
Sokkal fiatalabbnak néz ki mint amennyi, sportos, ad magára, de ki tudja mi lesz 10-20-30 év múlva?
Kb ennyi.
Más hátrányt nem tudnék mondani.
Nekem ugyan nem volt dolgom ennyire idősebb férfival, de anno huszonpár évesen simán összejöttem volna egy 40es évei elején-közepén járó pasassal... az idősebb már túl idős lett volna. Alapvetően nem jöttek be a velem egykorú férfiak egészen mostanáig, 30-31 éves koromig. Nekem alapvetően jobban tetszik az érettebb külső, arc, szexinek tartom a ráncokat pl. Meg akkortájt még a korombeliek jóval éretlenebbek voltak nálam, még azok is, akik alapvetően értelmesek voltak (szóval itt most nem az agyamat akarom játszani, hogy jaj, az összes huszonéves fiú bulizik, piál, csajozik, mert nem erről van szó, de attól még éretlenebbek voltak).
Ettől függetlenül alapvetően örülök, hogy akivel összejöttem végül, az "csak" 5 évvel volt nálam idősebb, mert a környezetemben levő nagy korkülönbséges párok többségénél több gondot látok, mint örömöt. Egy idő után azért kiütközik a kor még a sportos, edzett idősebbeknél is (már olyan téren, hogy a fiatalabbnak szenvedés, ha ő meg aktív és menne ide-oda, amikor az idősebbnek már ez fáj, az fáj, rosszabb esetben szívinfarktus és egyebek); ha van gyerek a képben, akkor ott a para, hogy megéri-e a fia/lánya ballagását anyu/apu, és tud-e neki segíteni rendesen elindulni az életben; az meg plusz "finomságokat" tud hozzáadni a sztorihoz, ha esetleg az idősebbnek van gyereke, aki hasonló korú, mint a párja / az exe ki van borulva, amiért az új hús ennyire kis fiatal; az idősebb már sokat tapasztalt, és bizonyos dolgokat nem akar "újraélni", amit a fiatalabb igen (gyerekvállalás, költözés, utazás).
Azt meg elszomorító látni, hogy egyes esetekben, amikor a fiatalabb nem mer szólni az idősebbnek, hogy a kicsit punnyadtabb stílusa neki nem fekszik, simán beöregszik/tunyul az idősebb mellé úgy, hogy láthatóan nem élvezi, de már megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!