Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számít öregnek egy férfi? Mikor elmennek mellette a lányok és azt mondják, hogy jó napot és nem szia.
Szerintem ez sokszor nem feltétlen kor függvénye, hanem hogy hogyan tartja magát. Van aki 40 évesen tök lepukkant, de van olyan ismerősöm, meg látásból ismerős is (korát tudom), aki 40-43 és baromi jól néznek ki. Mint a jó bor:D
Másrészt tök sokszor helyzetfüggő hogy kinek hogy köszön az ember.
Engem anno úgy neveltek a szüleim, hogy idegeneknek, boltban stb helyen jó napot kívánokot köszönjek és ez annyira bennem ragadt hogy sokszor tök nehezen nyögök ki egy velem kb egykorúnak ki egy sziát:D Ami azért mostmár sokat fejlődött de ja.
De ha pl a banki ügyintéző velem nagyjából egyidős, akkor se mondom neki azt hogy "szia", mert hivatalos hely és ott szerintem nem illik.
Az, hogy a pénztáros meg ilyen-olyan szolgáltató tegez vagy magáz-e, az elsősorban az udvariasságától és a bolti kiképzéstől függ, nem attól, hogy mennyire tűnsz idősnek. McDonald'sban pár éve a tréning miatt a korához "megfelelő" külsejű 60éves anyámat is letegezték.
Sztem bizonyos kor fölött, 35-40 fölött, az taszító, amikor egy pasi arra akarja verni magát, hogy letegezi a 18 éves SPAR pénztáros csaj... az már ilyen erőltetett fiatalp...i-hajtás, fiataloskodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!