Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól számít öregnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít öregnek egy férfi? Mikor elmennek mellette a lányok és azt mondják, hogy jó napot és nem szia.

Figyelt kérdés
Vagy a fiatal pénztáros lány nem tegez, hanem magáz.
2021. jún. 2. 21:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Kicsit félreértettétek, mert sokan írtaák, h ennyi idős mégis lehet vonzó. Nem akarom fölszedni ezeket a fiatal lányokat, csak fura volt, h sokan elkedztek magázni. Ha akarnék, mernék kezdeményezni, de nem ez a cél. De lehet tényleg a borosta+ing kombó. Megpróbáljuk csupasz arccal.
2021. jún. 3. 06:26
 22/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sokszor nem feltétlen kor függvénye, hanem hogy hogyan tartja magát. Van aki 40 évesen tök lepukkant, de van olyan ismerősöm, meg látásból ismerős is (korát tudom), aki 40-43 és baromi jól néznek ki. Mint a jó bor:D

Másrészt tök sokszor helyzetfüggő hogy kinek hogy köszön az ember.

Engem anno úgy neveltek a szüleim, hogy idegeneknek, boltban stb helyen jó napot kívánokot köszönjek és ez annyira bennem ragadt hogy sokszor tök nehezen nyögök ki egy velem kb egykorúnak ki egy sziát:D Ami azért mostmár sokat fejlődött de ja.

De ha pl a banki ügyintéző velem nagyjából egyidős, akkor se mondom neki azt hogy "szia", mert hivatalos hely és ott szerintem nem illik.

2021. jún. 3. 09:08
 23/27 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi
2021. jún. 3. 09:33
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a lépcsőházban köszönt már csaj 16-18 körüli csókolommal... Gyorsan leszoktattam róla. :D Pedig jellemzően nem szoktak csak 25-28-nak tippelni (az esetnél 31 voltam).
2021. jún. 3. 11:17
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#21: attól, mert magaznak, még nem leszel öreg. Igaz, már ifjú suhanc sem vagy, hanem középkorú. Egy fiatalnak idősebb, egy öregnek fiatal.
2021. jún. 3. 13:44
 26/27 anonim ***** válasza:
41%

Az, hogy a pénztáros meg ilyen-olyan szolgáltató tegez vagy magáz-e, az elsősorban az udvariasságától és a bolti kiképzéstől függ, nem attól, hogy mennyire tűnsz idősnek. McDonald'sban pár éve a tréning miatt a korához "megfelelő" külsejű 60éves anyámat is letegezték.

Sztem bizonyos kor fölött, 35-40 fölött, az taszító, amikor egy pasi arra akarja verni magát, hogy letegezi a 18 éves SPAR pénztáros csaj... az már ilyen erőltetett fiatalp...i-hajtás, fiataloskodás.

2021. jún. 3. 23:45
 27/27 anonim ***** válasza:
60 tól szerintem, de én csak egy huszon éves szutyok vagyok..
2021. jún. 4. 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!