Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen 10 évvel idősebb nő meghódítására milyen módszerrel próbálkoznátok?
Figyelt kérdés
25/F, a csaj kb. 35.
Őszinte leszek, rohadtul bejön külsőleg (belsőleg nem ismerem). Látszik, hogy "tudja is", hogy jól néz ki, rá is dob az öltözködéssel.
Tudom, hogy gyerekes kérdés, de ma eléggé felajzotta érdeklődésemet (mikor előttem állt nekem háttal :D).
Van 2 gyereke, de (szerintem) egyedülálló.
"Hivatali" munkahely.
2021. jún. 2. 18:00
21/27 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy "alattad van"? Milyen végzettségetek van? Hogy-hogy csak most figyeltél fel rá? Melyik városban vagytok?
23/27 anonim válasza:
Magyarul a r!banc leszült 2 kölköt ès akkó má jó nőnek számít parasztéknál. F@sza.
24/27 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
25/27 anonim válasza:
#24 Használjad akkor a lestrapált, agyonhasznált punciját. Egeszségedre te igénytelen paraszt.😂
26/27 anonim válasza:
És még te parasztozol. Szánalom vagy. :)
27/27 anonim válasza:
Szánalom az, akinek nem jut jobb egy ilyen nőnél. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!