Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran mondtok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran mondtok/ kaptok ismeretlen emberektől dicséretet, bókot?

Figyelt kérdés

Én elég gyakran, szoktam a hölgyeket dicsérni, ma is a metrón egy 50es hölgy csinosan fel volt öltözve, sárga cipő, sárga kis kabát, sárga táska és még a fülhallgatója is sárga volt.

Meg is dicsértem, hogy milyen jól összeválogatott mindent, nagyon jól áll neki ez a harmónia.

Annyira meglepődött, a dicsérteteken, az olyan pozitív szavakon, hogy harmónia, összhang, figyelem, részletesség...

Mondta is, hogy milyen jó lenne ha miden reggel találkoznánk, mert akkor minden reggel jól indulna a napja.

Nem telik semmibe jót tenni a másikkal.

2021. jún. 2. 08:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlent még sosem dicsértem meg, ahhoz nem vagyok elég nyitott. Engem elég gyakran szoktak, főleg külső jegyeimet férfiak (“De szépek a szemeid”). Természetesen jól esik, én nem értem azt, akit ez zavar. Annyi, hogy megköszönöm, és tovább beszélgetni vagy ismerkedni nem szeretnék, de egy bók mindig jól esik, volt már, hogy feldobták vele az egész napomat.
2021. jún. 2. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán, nem vagyok egy szépség.

Most így erre emlékszem, hogy azt mondta egyszer egy srác, amikor épp sétáltam az utcán, hogy milyen szép szemeim vannak és van-e barátom, bár szerintem inkább a cicim keltette fel a figyelmét, de azt mégse lehet mondani, ha ismerkedni akar valaki.

2021. jún. 2. 21:01
 23/23 Noren1989 ***** válasza:

Jaigen, amàsik oldalról nem is vàlaszoltam: idegen nőket elsősorban egy bizonyos helyen dícsérgetek, de leginkàbb egy-egy szemkontaktussal,mosollyal.

Ismerős csajsziknak meg személyes bókok jàrnak, bàr elég bénàn fel szoktam sülni velük 😂

2021. jún. 2. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!