Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondtok/ kaptok ismeretlen emberektől dicséretet, bókot?
Én elég gyakran, szoktam a hölgyeket dicsérni, ma is a metrón egy 50es hölgy csinosan fel volt öltözve, sárga cipő, sárga kis kabát, sárga táska és még a fülhallgatója is sárga volt.
Meg is dicsértem, hogy milyen jól összeválogatott mindent, nagyon jól áll neki ez a harmónia.
Annyira meglepődött, a dicsérteteken, az olyan pozitív szavakon, hogy harmónia, összhang, figyelem, részletesség...
Mondta is, hogy milyen jó lenne ha miden reggel találkoznánk, mert akkor minden reggel jól indulna a napja.
Nem telik semmibe jót tenni a másikkal.
Nagyon ritkán, nem vagyok egy szépség.
Most így erre emlékszem, hogy azt mondta egyszer egy srác, amikor épp sétáltam az utcán, hogy milyen szép szemeim vannak és van-e barátom, bár szerintem inkább a cicim keltette fel a figyelmét, de azt mégse lehet mondani, ha ismerkedni akar valaki.
Jaigen, amàsik oldalról nem is vàlaszoltam: idegen nőket elsősorban egy bizonyos helyen dícsérgetek, de leginkàbb egy-egy szemkontaktussal,mosollyal.
Ismerős csajsziknak meg személyes bókok jàrnak, bàr elég bénàn fel szoktam sülni velük 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!