Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondtok/ kaptok ismeretlen emberektől dicséretet, bókot?
Én elég gyakran, szoktam a hölgyeket dicsérni, ma is a metrón egy 50es hölgy csinosan fel volt öltözve, sárga cipő, sárga kis kabát, sárga táska és még a fülhallgatója is sárga volt.
Meg is dicsértem, hogy milyen jól összeválogatott mindent, nagyon jól áll neki ez a harmónia.
Annyira meglepődött, a dicsérteteken, az olyan pozitív szavakon, hogy harmónia, összhang, figyelem, részletesség...
Mondta is, hogy milyen jó lenne ha miden reggel találkoznánk, mert akkor minden reggel jól indulna a napja.
Nem telik semmibe jót tenni a másikkal.
Gyakorta. Csak epp engem vmiert abszolut full hidegen hagy.
Olyan szinten lepattog rolam mert annyira nem erdekelnek idegen jott ment emberek, hogy hihetetlen.
Egyetlen egyszer esett jol amikor egy c.gany(akiknek alapbol mocskos a szája, allandoan gunyoltak kicsikent, allandoan rosszindulatuak), de szoval amikor egy aljas szemét gyoker embertol hallok olyat hogy "hogy áldjon téged az Isten meg az egész családodat is"(babakocsival voltam babával egyedul, es kb 40 kilora lefogytam mellette) az viszont már a szivem is melengette. Hogy ilyenrol nem is álmodtam volna soha.
Szoval olyanoktol akik soha nem bokolnak azt kulon "ki kell vívni" nàluk ill arra "méltónak" lenni, stb, nekem kizarolag ilyenektol esik jol egy bók. Akiktol ugy nem is vártam volna.
Vagy pl a tanárom aki anno pikkelt rám állandoan meghúzott, felnőve megtudta rolam hogy en is vizsgätatok diákokat es profi szintet hozott az osztály, de akik meghaladják a korábbiak ertékeit is, akkor az ahogy leesett az alla tőlem, az is felért nagyon sokmindenn.
"Főleg akkor szoktam, ha a macskàkkal orvoshoz megyek (és azt is ők kapjàk -xd)"
Ezt én is írhattam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!