Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted belefer ha egy 22 eves hajt egy 13 - 14 evesre?
Mostanaban eleg sok ilyen esetet latok, ahol majdnem 10 ev korkulonbseg van es ebbe bele megy sok lany.
Szerintem eleg gusztustalan kihasznalni a korkulonbseget (fiatalabb lanyoknak gyakran bejon ha egy igazi "felnott ferfinek" tetszik) es a tapasztalatlansagat a lanynak.
Belegondolni is undorító, hogy egy 13 év körüli gyerek szexel. Az én unokahugim most ennyi idős, szerintem kitekerném a nyakát annak a pasinak, aki le akarná vetkőztetni.
Menjen randizni, fogják egymás kezét ha akarják, de ennyi. Mindezt természetesen korban hozzáillővel, nem egy 22 éves vaddisznóval.
Többek között ezért nem lesz soha gyerekem; ha kistiniként megkörnyékezné a kölykömet egy felnőtt, akkor kötelességem lenne kinyírni a felnőttet, márpedig én nem akarok börtönbe menni.
Ha meg az én fiam akarna felszedni gyerekeket, akkor őt kéne abortálnom, és sajnos azért is börtön jár.
25
Es sajnos nem csak tobb sikerrel jarnak, hanem szerintem kb minden 3. onbizalomhianyos, csaladja sem foglalkozott vele lany foghato egy ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!