Szerintettek hány év korkülönbség számít soknak? Szerintem 10-19 év korkülönbség az semmi. Még szerintem 20 is belefér. De én a 30-at már tényleg soknak találom. De 10-18 év korkülönbség szerintem semmi egy 40-50 év korkülönbséghez képest.
Korfüggő.
Egy 14 éves lánynak pl. nem hiszem, hogy 30 éves pasival kéne együtt lenni. Tinédzser korban az ideális korkülönbség 1-2 év, vagy semennyi. Ezt saját tapasztalatból mondom.
Azt azért nem mondanám, hogy 10-19 év semmi. Nyílván, ha 40-50 évhez hasonlítod, jelentéktelen.
De ennyi erővel az emberrablás is "semmi", ha gyilkossághoz hasonlítjuk.
Szerintem mindenki maradjon a korosztályánál. Ha olyan párt talál valaki, aki sokkal idősebb/fiatalabb, de feltétlenül szereti, akkor nincs szüksége arra, hogy igazolja a kapcsolatot ilyen kérdésekkel.
20 év után mindegy?Hát ekkora ökörséget is rég hallottam gondolj már bele egy 22 éves csaj és egy 40 éves pasi?Szerintem elég szar párosítás!
Amúgy sztem azért kérdezed mert jóval idősebb vagy a csajodhoz képest és kíváncsi vagy hogy ciki-e vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!