Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted belefer ha egy 22 eves hajt egy 13 - 14 evesre?
Mostanaban eleg sok ilyen esetet latok, ahol majdnem 10 ev korkulonbseg van es ebbe bele megy sok lany.
Szerintem eleg gusztustalan kihasznalni a korkulonbseget (fiatalabb lanyoknak gyakran bejon ha egy igazi "felnott ferfinek" tetszik) es a tapasztalatlansagat a lanynak.
Mi az amibe a 13 eves nem fer bele a 14 eves meg igen?
A legalis szexen kivul?
Na latva egy kommentet meg a szavazatok tobbseget orulok, hogy nem vagyok egyedul ezen a velemenyen.
Hihetetlen, hogy ilyen gyakran megtortenik ilyen...
6-os
Teljesen ugyanezen a velemenyen vagyok.
De ha beirom ilyen kiehezett 22-evesek ferfiak tini kategoriaban feltett kerdeseihez, hogy fejezze be meg hogy ez rohadt gusztustalan es szanalmas, akkor valamiert egybol leszavaznak.
Gondolom ilyenkor jonnek elo a hasonlo alakok meg a 14 - 16 eves lanyok hogy bizonygassak marpedig ok milyen erettek egy 22 eveshez...
Gondolkodni sem egy szep dolog ilyenen... remeljuk vissza tudod fogni magad...
De az mar egy teljesen mas szintre viszi a dolgot ha odamesz hozza es elkezdessz udvarolni neki, aztan meg is kefeled.
Eddig 12 szavazobol 2 ugy gondolja hogy ez teljesen oke.
2/12 = 0.125 -> kb minden 100 emberbol 13 ilyen van.
Te jo isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!