Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milliomosok.hu hogy is van pontosan?
Tarskeresonek nem mondanam, khurvalkodas legalisabb formajanak mar igen.
Nyilvanvaloan azt kapsz, amiben megegyeztek, ez lehet penz, ekszer, nyaralas,tenyleg barmi, de tenni is kell erte, gondolom erted, hogy mire gondolok.
Naivan ne gondold azt, hogy csak ugy kapsz valamit bemondasra vagy eleg kepet kuldened :D
Kik azok a sokan? Ezt csak ugy hallottad valakitol, vagy mi? Egyaltalan 18 elmultal mar?
Mert a valosagban, ha magambol indulok ki es sugar daddy-nek allnek, akkor hulye lennek csak kepekert cserebe adni barmit is. Ja meg persze ki is kell, hogy nezz valahogy, az se hatrany a khurvalkodashoz.
A hozzászólók, azt sem tudják miről beszélnek. Sajnálatos.
A kérdező vajon regisztrált? Vagy hallás alapján ír ilyenekről, hogy ugye ez, ugye az..
Mit nem tudunk 7-es? Ket kattintassal ki tudod deriteni, hogy mirol szol az oldal. Mindenki ugy hivja, ahogy akarja, de penzert vagy ajandekokert cserebe nem eleg egy kep a hajadrol es ezt te is tudod.
Van olyan, hogyha mar tettel le valamit az asztalra (tehat mar dugtal parszor egy ven f@sszal )akkor eleg egy kep vagy video es megy az utalas. De nagy atlagban nem csak ennyi.
8-as (nov. 07. 15:23)
De ingerült vagy valamiért! Bántottalak valamivel?
Akármennyit kattinthatok, számomra nem derül ki az ajándékozásról semmi.
Hogy kiderítsem, regisztrálnom kellene. De már itt elakadtam. Mivel én elolvasom az általános szerződési feltételeket, és nekem nem egyértelműek a dolgok.
Sajnálom hogy te Sugar Baby-ként, vagy Sugar Boy-ként regisztráltál az oldalra, és a vén f@szok (ahogy a szavaiddal éljek) zsarolnak téged.
A weboldal nem csak vén f@szokról szól, ha nem tudnád. Ha szégyenled magadat, ha tudnak zsarolni téged, az miért más hibája? Miért rám vagy ingerült? Én tehetek a problémáidról?
Úgy tűnik szavaidból, hogy te már regisztráltál a weboldalra. Akkor esetleg tudnál válaszolni a kérdező, feltett kérdésére?
És ha lennél szíves az én kérdésemre is választ adhatnál:
Állításuk szerint a regisztráció ingyenes. Oké. Az ÁSZF-ben viszont fizetési kötelezettségek vannak. Dehát, én Sugar Boy-ként, vagy Sugar Baby-ként, ha nem fizetek, akkor nem láthatom más adatlapját? Csak is kizárólag körmömet rágva várhatom hogy mikor óhajt valaki rám írni?
Engem nem zsarol senki, hala az egnek nem szorulok ra arra, hogy kurv...a legyek, de latom, hogy te is be akarod inditani a karriered, ha ennyire erdekel :)
A kerdeseidre a valaszokat a kerdezo biztosan jobban tudja, azota mar lehet, hogy jo kis hirnevet szerzett az oldalon, kerdezd tole. En leszarom, a lenyeg ugysem valtozik, mindenki tudja, hogy pontosan mirol szol ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!