Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak megbocsátanák, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak megbocsátanák, ha a barátnőjüknek egy összejövetelen részegen lett volna leszbikus kalandja?

Figyelt kérdés

Ez megcsalás?

Megujjazzák egymást meg ilyenek.

2021. máj. 31. 20:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Nyilván az is megcsalás.
2021. máj. 31. 20:09
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ide is azt tudom írni mint a másik kérdésedre, az is megcsalás. Ha a következő kérdésed arról szól, hogy az állattal való szexet el lehet-e nézni, szerintem az is megcsalás.

2021. máj. 31. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Nálam egy csók talán beleférne egy barátnővel, arra rá lehet fogni, hogy semmi komoly, részegen hülyéskedtek. Bár gáznak tartanám és nyilván elbeszélgetnénk róla utána.

De azért olyan szint, mint amit írtál, az semmiképp sem elfogadható. Olyat nem csinál valaki poénból, megcsalásnak számít, ráadásul feltételezném, hogy a párom minimum biszex, de még az is lehet, hogy leszbikus, csak még esetleg magának sem vallotta be.

2021. máj. 31. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

hogy a férfiak mit csinálnának azt nem tudom.

Én azt mondanám, hogy mehet.. nem csak azért mert megcsalt, hanem azért is mert a részegséget én nem tudom tolerálni.

2021. máj. 31. 20:12
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem megcsalás.
2021. máj. 31. 20:24
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanolyan megcsalás, mintha pasival tette volna! Szóval mehetne amerre lát
2021. máj. 31. 20:28
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Megcsalásnak értékelném, szerintem az. Innen meg tiszta sor.
2021. máj. 31. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Az én párom biztos nem bocsátanà meg,kiábrándulna,nagyon ellene van a homo dolgoknak.De szerintem már azért is szakítana,ha ilyen jellegű összejövetelen részt vennék
2021. máj. 31. 20:52
 9/14 anonim ***** válasza:
19%
Persze, hogy megbocsátanám, szerintem egy botlás belefér főleg akkor ha részegen csinálja, meg kedvelem a hármast szóval nyitott vagyok mindenre. XD
2021. máj. 31. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Máshogy kérdezve is ezek lennének a válaszok? >:)

A férfiak megbocsátanák, ha a barátnőjüknek egy összejövetelen részegen lett volna leszbikus kalandja, amibe őket is bevenné 3.-nak?

2021. máj. 31. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!