Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak megbocsátanák, ha a barátnőjüknek egy összejövetelen részegen lett volna leszbikus kalandja?
Ez megcsalás?
Megujjazzák egymást meg ilyenek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ide is azt tudom írni mint a másik kérdésedre, az is megcsalás. Ha a következő kérdésed arról szól, hogy az állattal való szexet el lehet-e nézni, szerintem az is megcsalás.
Nálam egy csók talán beleférne egy barátnővel, arra rá lehet fogni, hogy semmi komoly, részegen hülyéskedtek. Bár gáznak tartanám és nyilván elbeszélgetnénk róla utána.
De azért olyan szint, mint amit írtál, az semmiképp sem elfogadható. Olyat nem csinál valaki poénból, megcsalásnak számít, ráadásul feltételezném, hogy a párom minimum biszex, de még az is lehet, hogy leszbikus, csak még esetleg magának sem vallotta be.
hogy a férfiak mit csinálnának azt nem tudom.
Én azt mondanám, hogy mehet.. nem csak azért mert megcsalt, hanem azért is mert a részegséget én nem tudom tolerálni.
Máshogy kérdezve is ezek lennének a válaszok? >:)
A férfiak megbocsátanák, ha a barátnőjüknek egy összejövetelen részegen lett volna leszbikus kalandja, amibe őket is bevenné 3.-nak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!