Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak az olyan lányok, akik teljesen átlagosan néznek ki, mégis MINDENKINEK tetszenek?
Kettő ilyen lányt is ismerek, vannak náluk szebb és csúnyább ismerőseim is, de rajtuk konkrétan folyamatosab fürtökben lógnak a (jobbnál jobb) pasik, és soha nem fordult elő, hogy valakinek ne tetszettek volna. Egyébként aranyosak, nyitottak, de én szintén nőneműként nem tudom megítélni, mi lehet rajtuk ilyen extrém módon vonzó, mert ahogy írtam, szebb, csinosabb lányokat is ismerek, akik nem ilyen sikeresek. Mindketten ~175 centi magasak, az egyikük picit ducibb, 75 kiló körül, a másik 65 kiló. Kismellűek, combban erősebbek, szőkésbarna hajúak, egyáltalán nem sminkelnek, sportosan öltöznek, általában lófarokban van a hajuk és semmi feltűnő nincs rajtuk.
Tőlük hiába kérdeztem, mi a titkuk, nem tudják. Szerintetek? :D Ismertek ilyen lányokat?
7-es, nyomtam egy zöld kezet, mert nagyon a szívemből szóltál, de szerintem a "kémiát" ne tegyük ugyanarra a polcra a bullshit bingón, mint a "bevonzást" meg a másik marhaságot.
A kémia valóban létező és megkerülhetetlen, sajnos velem többször is előfordult, hogy valakinek odavoltam a személyiségéért, és alig vártam, hogy végre lépjen, majd amikor ez megtörtént, egycsapásra összeomlott minden, mert az illatától és/vagy az érintésétől egyszerűen rosszul voltam.
Vannak olyan nők és férfiak, akik olyan feromonokat(?) termelnek, hogy képtelenség nekik ellenállni, gondolom ők azok, akiknek bőven elég, ha közepesen néznek ki, és mindenki megőrül értük.
A másik ilyen (bár ez sokkal inkább fizika, mint kémia, talán) a hangszín, aminek tud olyan vonzereje lenni, hogy a birtokosa ellenállhatatlan lesz tőle.
Csak feltételezem, hogy a kérdésben említett lányok valami efféle vonzerővel bírhatnak, amennyiben a testi attribútumaik nem annyira szupervonzóak.
"aranyosak, nyitottak, 175/65-75"
Tökéletes kezdésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!