Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnak az olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak az olyan lányok, akik teljesen átlagosan néznek ki, mégis MINDENKINEK tetszenek?

Figyelt kérdés

Kettő ilyen lányt is ismerek, vannak náluk szebb és csúnyább ismerőseim is, de rajtuk konkrétan folyamatosab fürtökben lógnak a (jobbnál jobb) pasik, és soha nem fordult elő, hogy valakinek ne tetszettek volna. Egyébként aranyosak, nyitottak, de én szintén nőneműként nem tudom megítélni, mi lehet rajtuk ilyen extrém módon vonzó, mert ahogy írtam, szebb, csinosabb lányokat is ismerek, akik nem ilyen sikeresek. Mindketten ~175 centi magasak, az egyikük picit ducibb, 75 kiló körül, a másik 65 kiló. Kismellűek, combban erősebbek, szőkésbarna hajúak, egyáltalán nem sminkelnek, sportosan öltöznek, általában lófarokban van a hajuk és semmi feltűnő nincs rajtuk.

Tőlük hiába kérdeztem, mi a titkuk, nem tudják. Szerintetek? :D Ismertek ilyen lányokat?

2021. máj. 31. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez már épp elég egy jó kezdéshez: aranyosak, nyitottak - ahogy írod.
2021. máj. 31. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Semmit, egy átlagos biztos nem tetszik mindenkinek. Főleg nem a top ligában játszóknak.
2021. máj. 31. 18:33
 3/14 A kérdező kommentje:
#2, mutatnék képeket, de nem akarok személyiségi jogokat sérteni.
2021. máj. 31. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
A kisugárzásukra tippelnék. Ha vidámabb, nyitottabb, mint az átlag az tetszik az embereknek. Ez lehet a titok. 😊
2021. máj. 31. 18:43
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

A pozitív kisugárzás, vidámság, nyitottság mindent visz.

Van egy boltos lány, teljesen elvarázsol mindenkit, amikor megláttam róla a face-s profilját a morcos fotójával, alig ismertem meg.

2021. máj. 31. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
Kapcsolatban vannak a nőiségükkel.
2021. máj. 31. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Na még valaki írja le azt is, hogy "kémia" és "bevonzás" és a bullshit bingón ötösöm lesz :D.
2021. máj. 31. 18:54
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Mert a közhiedelemmel ellentétben nem az instacsajokra bukunk, hanem az átlagos csajokra.
2021. máj. 31. 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
8-as, bakker ezt elfelejtettem megtenni a bullshit bingón... na, majd legközelebb.
2021. máj. 31. 18:58
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Talán mert nem csak a külső adottságok számítanak? Engem mindig meglep, hogy néhány ember mennyire felszínesen látja a dolgokat. Egy szépségideálnak nem teljesen megfelelő nő lehet fényévekkel is vonzóbb, mint egy “hibátlan” külsejű. Nagyon sok minden számít: kisugárzás, mozdulatok, tekintet, aztán persze az intelligencia és a személyiség.

Lehet, hogy valaki a jelenlegi ideáloknak megfelel teljesen, de egyszerűen szürke, nem szimpatikus, unalmasnak tűnik, nem kecses, stb, stb. Aztán vannak lányok/nők, akik talán csak “átlagosak”, de egy pillantást vetnek rád, és máris megbolondulsz.

2021. máj. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!