Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom gazdag, Németországb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom gazdag, Németországban lakik és el szeretne jönni hozzánk, viszont mi szegények vagyunk, nem szép házzal. Mit fog hozzá szólni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit fog szólni hozzá? Tudomásul fogja venni.

Annál kisebb lesz az arcra esése, minél hamarabb tájékoztatod a részletekről: hogy és kivel laksz, miért olyanok a körülményeitek, amilyenek stb.

2021. máj. 31. 09:33
 2/7 Raechter válasza:
Nem azt fogja figyelni hogy nem szép, hanem azt hogy tiszta e. :) Az hogy milyen a háttered szerintem nem kéne hogy érdekelje ha helyén van.
2021. máj. 31. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha a badatod, akkor gondolom, tudtok egyet-mast egymasrol es valoszinuleg sejti, hogy nem vet fel titeket a penz.
2021. máj. 31. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Egy normális embert nem fog érdekelni, hogy a szüleid milyen anyagi helyzetben vannak.
2021. máj. 31. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar keress csóró férfit. :D
2021. máj. 31. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ez forditva van de engem sosem érdekelt...tudom hogy a párom félt hogy mit szólok de aztán úgysem volt elkerülhető :-)

Én azt mondom ha igazán szeret akkor ez nem fogja érdekelni!

2021. máj. 31. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szeret, nem fogja érdekelni. Amikor először hazavittem a msot már férjem aki svájci, a szüleim telejsen be voltak pánikolva. Kb ez ment: úristen, mit fog hozzá szólni hogy nekünk csak három szobánk van, nincsenek új bútoraink, a falra ráférne a festés stb stb. Hát, elárulom, nem érdekelte egyáltalán. Persze, felkészítettem, elmondtam hogy az ország egyik legszegényebb régiójában élünk és ne várjon nagy csodát, de a család szeretettel fogja fogadni, ha ez neki megfelel így. Nos, megfelelt így és azóta is jön velem a szüleimhez ha teheti.
2021. máj. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!