Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas vs alacsony férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas vs alacsony férfi?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 30. 20:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én pont azt tapasztalom a környezetemben, hogy a nálam alacsonyabb férfiaknak sokkal családcentrikusabb, és hosszabb távú kapcsolatuk van, mint a nálam magasabb ismerőseimnek. Én 177 vagyok, a barátnőm 175 és mi is köszönjük, megvagyunk.

A kérdésembe belinkelt tanulmány teljesen logikus ezek szerint.

Ha van két ugyan olyan jellemzőkkel rendelkező férfi, de ha az egyikük magasabb akkor már könnyebben talál társat. Így sokan belekényelmesednek önmagukba és biztosan tudják is, hogy nekik nem olyan nagy kihívás újat, vagy kiegészítő partnert leakasztani.

A saját barátikörömben pont azt tapasztalom, hogy a magasabb haverokat rendszeresen hívogatja a párjuk, sokkal féltékenyebbek. Nem alaptalanul..talán logika, vagy női megérzés de a lényeg, hogy a nők is tudják, hogy egy férfit könnyebb elcsábítani főleg ha szépszámmal van versenytárs.

2021. máj. 31. 09:13
 12/17 A kérdező kommentje:
10, Az e fajta megalázó kommentet tartsd meg magadnak. Én sem vagyok 180 fölötti és szerintem én nem aláztalak meg a női mivoltodba.
2021. máj. 31. 09:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Női mivoltodbaN.
2021. máj. 31. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem neked csak kisebbségi komplexusod van a magasságod miatt, és próbálod saját magad meggyőzni arról, hogy pedig igenis jobb alacsonynak lenni. Ha elégedett lennél, nem lenne szükséged megerősítésre gyakorin. De hitegesd csak magad nyugodtan. Attól még nem lesz igaz, amit írsz.
2021. máj. 31. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:
26%
Ezen logika alapján a kövér nők jobb partnerek, mint a vékonyak. Lehet, hogy hűségesebbek, kitartóbbak, de nem önszántukból, hanem helyzetük adja.
2021. máj. 31. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Számomra úgy 170-190 cm között lehet bármi, mivel alacsony vagyok.

De ez a “felmérés” baromi undorító és szánalmas hazugságokkal van tele, amikkel a frusztrált törpék nyugtatják magukat, hogy fujj, a magas zsiráfok milyen balekok igazából, bezzeg ők. Amúgy érdekes, hogy egy rakás olyan cikk is van, ami meg a magasak pozitív tulajdonságait emeli ki, hogy pl kevésbé féltékenyek és törtetőek. Olyat elfelejtettél linkelni, pedig így lenne fair a kérdésed.

Bár egyébként az összes ilyen kutatás vagy hazugság vagy egyszerűen nem reprezentatív, mivel egyénekről beszélünk, nem tárgyakról. Magas és alacsony férfi is lehet nagyon jó társ meg pocsék is. Engem pl egyébként pont az alacsony párom használt ki és dobott el, mint egy rongyot, mindemellett a házimunkában, konyhában egy rettentő önállótlan, rutintalan valaki volt, merthogy “nálunk ezt anya csinálta meg a húgomnak megtanította, nekem honnan kéne tudnom, nálunk ez női dolog” hozzáállással büszkélkedhetett. A magas férjem ellenben a tenyerén hordoz, maximálisan méltó a bizalmamra és eszébe nem jut minden háztartási teendőt rám lőcsölni, merthogy én vagyok a nő.

MÉGSE állítom azt, hogy akkor ezek szerint minden alacsony pasi szemét, a magasak meg tökéletesek. Csak nagyon nem igaz általánosan, amit ez a nevetséges cikk összehord.

2021. jún. 2. 12:40
 17/17 A kérdező kommentje:
De egy 170 körüli férfi egyáltalán nem törpe. Azért ne paprikázzuk túl a magyaros véleményeket. Egyébként én férfiként nem látok kevesebbnek egy nőt mert alacsonyabb vagy csak mert kisebb a melle. De a nők hajlamosabbak a regényekkel összekapcsolni a valóságot. De persze az érettebb nők nagy része már tudja, hogy az csak fikció.
2021. jún. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!