Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim 

válasza:

Csakis magas, 185-190cm körüli.
2/17 anonim 

válasza:

De jól néznék ki a 175 centimmel egy 170es pasival mert pár okostojás máshogy látja a dolgokat külföldön😂😂😂😂😂
Mindenképp magas pasi!
3/17 anonim 

válasza:

Nekem az ideálom 170 centi, vagy csak egy kicsivel több. Az exem ennél alacsonyabb volt. Szeretek táncolni és a nagy magasságkülönbség nem kényelmes és bénán is néz ki.
4/17 A kérdező kommentje:
Azért az a 32%~os válási arány nagyon durva.
2021. máj. 30. 21:02
5/17 anonim 

válasza:

Tök mindegy.
Legydn kedves, odaadó, legyen humora, mindig én legyek neki az első, ha kell az anyja ellen is álljon ki mellettem, legyen háza/lakasa, autója, jól fizető munkája, (igen, nekem is van) és innentől kezdve nem érdekel a magassága
28N -160cm
6/17 anonim 

válasza:

180 centis "napon barnult srác vagyok" na persze hogy a hófehérke 170 centis krapekot választják helyettem..mindig van valami okból más választania másnak, hülyeség ez a centizgetés..
7/17 anonim 

válasza:

Nyilván kevesebb eséllyel válnak a 160-170 cm magas pasik, mivel tudják, hogy rohadt nehéz mást találni🤣Ehhez nem kell sok ész. Magas pasikra több nő bukik, már amennyiben jól is néznek ki. Amúgy én 157 cm vagyok és ~172 a minimum nálam.
8/17 anonim 

válasza:

Azért ezeknél a statisztikákon érdemes elgondolkozni, hogy miért jöhettek ki ilyen adatok. Talán azért hűségesebbek és azért válnak ritkábban, mert sajnos nincs annyi választási lehetőségük, ezért kitartanak egy nő mellett.
9/17 anonim 

válasza:

175 centi vagyok. Tehát nálam csak magas jöhet szóba. Férjem 188 centi, köszönjük szépen, megvagyunk, nem állunk válás szélén. Egyébként ez a cikk hülyeség. Volt főnököm úgy kb 160 centi, jó humorú, intelligens fickó remek beszélőkével. Amikor a céghez került, épp akkoriban vált el. Szóval a magasság,vagy épp alacsonyság pont nem garancia semmire.
10/17 anonim 

válasza:

Szerintem a Férfi 180 cm-nél kezdődik. Lehet tök jóképű meg sármos, ha alacsony, az én szememben nem férfias.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!