Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sose értek sikerélmények, miért csodálkoznak hogy abbahagytam a nőzést, és MGTOW hívő lettem és most már tudatosan kerülöm is a nőket?
Az életem 15-25 közötti része arról szólt nem kis részben hogy hajtottam a nőket. Kudarc kudarcot követett.
Aztán 25 környékén kezdtem megmakacsolni magamat és egyre kevésbé voltam hajlandó teperni értük. Elmaradtak az udvarlások, flörtök, próbálkozások.
Később már csak egy-egy kósza szexre hajtottam. Utána pedig már arra se.
Jelenleg már a 3. szinten járok, már a rövidtávú kapcsolatokat is elutasítom, jó ideje nem is szexelek. (konkrétan 4 éve nem szexeltem nővel)
S akkor a társadalom reakciója az hogy én egy elmebeteg Incel vagyok. Pedig nem. Csak egy normális pasi, aki levágta hogy nem piacképes pasi így inkább abbahagyta a szélmalomharcot.
S mióta megvilágosodtam és rájöttem hogy hol a helyem (MGTOW), felszabadult a lelkem is.
Sokkal jobban érzem magam azóta. 24-25 éves koromban még sírni tudtam volna hogy nem kapok nőt és szexet, jelenleg már nem is igazán visel meg.
A nők hisztéria rohamot kapnak a téma említésétől is.. nem tudják elviselni hogy vannak pasik akik "kiszálltak".
F/30
Balázs amikor velem beszéltél privátban, azt mondtad örülsz, hogy vannak olyan lányok mint én, aztán átcsapott a beszélgetés egy bebaszott ámokfutásba.
Nem tudom ki a fene csodálkozik rajta, hogy nem csajozol mert szerintem senki, de személy szerint örülök a "kiszállásodnak" mert lélekszaggató olvasni is mit csinálsz magaddal, el se tudom képzelni, hogy bárki akár egy percig is veled akar élni.
Ha valaki "MGTOW" jelzőt aggat magára miközben módszeresen tönkreteszi magát az nem megdöbbent, hanem szánalmat ébreszt.
Igen, semmi mást nem jelent mint amit idáig alkotott a gyakori kérdéseken.
22-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!