Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sose értek sikerélmények,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bandi_a_Ló kérdése:

Ha sose értek sikerélmények, miért csodálkoznak hogy abbahagytam a nőzést, és MGTOW hívő lettem és most már tudatosan kerülöm is a nőket?

Figyelt kérdés

[link]

Az életem 15-25 közötti része arról szólt nem kis részben hogy hajtottam a nőket. Kudarc kudarcot követett.

Aztán 25 környékén kezdtem megmakacsolni magamat és egyre kevésbé voltam hajlandó teperni értük. Elmaradtak az udvarlások, flörtök, próbálkozások.

Később már csak egy-egy kósza szexre hajtottam. Utána pedig már arra se.

Jelenleg már a 3. szinten járok, már a rövidtávú kapcsolatokat is elutasítom, jó ideje nem is szexelek. (konkrétan 4 éve nem szexeltem nővel)

S akkor a társadalom reakciója az hogy én egy elmebeteg Incel vagyok. Pedig nem. Csak egy normális pasi, aki levágta hogy nem piacképes pasi így inkább abbahagyta a szélmalomharcot.

S mióta megvilágosodtam és rájöttem hogy hol a helyem (MGTOW), felszabadult a lelkem is.

Sokkal jobban érzem magam azóta. 24-25 éves koromban még sírni tudtam volna hogy nem kapok nőt és szexet, jelenleg már nem is igazán visel meg.

A nők hisztéria rohamot kapnak a téma említésétől is.. nem tudják elviselni hogy vannak pasik akik "kiszálltak".

F/30

2021. máj. 30. 15:22
1 2 3
 11/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
82%
Szerencse, hogy megkíméled őket magadtól, te lecsúszott, hibbant alkoholista. Kinek kéne egy olyan lelkileg nagy rakás csődtömeg, mint amilyen te vagy?
2021. máj. 30. 16:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
gratulalok. mar csak a 4. szintre kene eljutnod, hogy elmeletben se foglalkozz a nozessel es hanyagold a parkapcslatok temakort.
2021. máj. 30. 16:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, egyáltalán nem érdekli őket, hogy te mihez kezdesz magaddal. Én is elég sikertelen vagyok a nők terén, szóval tudom hogy tesznek arra, hogy mi van velem. Még az az egy-két lány akinek bejöttem is pár nap alatt túllépett rajtam, egyáltalán nem érdekelte őket hogy mihez kezdek. Volt aki ki is mondta, hogy van helyettem száz másik jelentkező, szóval nem hatja meg a dolog.:D Ezzel a viselkedéssel maximum 14 évesen tudtad volna felkelteni a csajok figyelmét :D
2021. máj. 30. 16:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ők azok a férfiak, akik nem hajlandóak többet keresni, mint ami a személyes megélhetésükhöz feltétlenül szükséges."

Én erre nőként egyáltalán nem hisztéria rohammal reagálok, hanem támogatom, és a környezettudatosság szempontjából is kifejezetten jó döntésnek tartom, ha valaki megelégszik a megélhetéséhez szükséges dolgokkal, ahelyett, hogy újabb és újabb nélkülözhető javak megszerzéséért dolgozna, ezzel hozzájárulva a bolygó további kizsigereléséhez és teleszemeteléséhez.

Neked viszont azt kívánom, hogy tudj őszinte lenni saját magadhoz.

2021. máj. 30. 16:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük Balázs! Ez volt a legönzetlenebb cselekedeted eddig, amit a nőkért tettél!
2021. máj. 30. 17:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell minden sikertelenséget valami külföldről átvett, amúgy is idióta kifejezést magyarázni? Incel, MGTOW, idegbaj kerülget ha csak olvasom. Nekem sincs egy jó ideje senkim, mégse azzal magyarázom hogy a szemét nők így meg úgy meg amúgy, így jött össze aztán vagy így marad vagy nem, te is jobban tennéd ha valamit kitalálnál magadnak és nem csak sajnáltatnád magad, keress valami hobbit és akkor lehet még a végén össze jön akár azáltal valaki aztán elfejtheted az ilyen baromságokat.
2021. máj. 30. 18:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
De mi volt a baj az elozo fiokoddal, Balazs!? Illett hozzad pedig...
2021. máj. 30. 18:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Se alkohol, se pna, a végén szerzetes leszel...
2021. máj. 30. 19:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Képzeljük már el azt a nőt, aki hisztirohamot kap a hírre, hogy Balázs kiszállt 😂😂😂😂 jó, tudom, hogy nem létezik, de képzeljük el 😂
2021. máj. 30. 19:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, a válaszokat nem olvastam el. Csak az eredeti kérdésedre válaszolok.

Nem, nem csodálkozom. Nagyjából ki lehetett számítani a pályádat a kérdésedben vázolt gondolkodásmódod ismeretében. Ennyit tudsz, erre vagy képes.

2021. máj. 30. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!