Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sose értek sikerélmények, miért csodálkoznak hogy abbahagytam a nőzést, és MGTOW hívő lettem és most már tudatosan kerülöm is a nőket?
Az életem 15-25 közötti része arról szólt nem kis részben hogy hajtottam a nőket. Kudarc kudarcot követett.
Aztán 25 környékén kezdtem megmakacsolni magamat és egyre kevésbé voltam hajlandó teperni értük. Elmaradtak az udvarlások, flörtök, próbálkozások.
Később már csak egy-egy kósza szexre hajtottam. Utána pedig már arra se.
Jelenleg már a 3. szinten járok, már a rövidtávú kapcsolatokat is elutasítom, jó ideje nem is szexelek. (konkrétan 4 éve nem szexeltem nővel)
S akkor a társadalom reakciója az hogy én egy elmebeteg Incel vagyok. Pedig nem. Csak egy normális pasi, aki levágta hogy nem piacképes pasi így inkább abbahagyta a szélmalomharcot.
S mióta megvilágosodtam és rájöttem hogy hol a helyem (MGTOW), felszabadult a lelkem is.
Sokkal jobban érzem magam azóta. 24-25 éves koromban még sírni tudtam volna hogy nem kapok nőt és szexet, jelenleg már nem is igazán visel meg.
A nők hisztéria rohamot kapnak a téma említésétől is.. nem tudják elviselni hogy vannak pasik akik "kiszálltak".
F/30
Naa,Bazsiii, hanyadik acc? Merre voltàl?
A legegyszerűbb, ha nem picsogsz gyk-n, akkor elhisszük, h igazi mgtow guru vagy.
Egészségedre! Jó lenne ez a mozgalom ha tényleg arról szólna ami a nevében van, de sajnos ti nem járjátok a saját utatokat. Mert az nem kicsit ellentmondásos hogy ti, ezek a saját utasok mással sem tudtok foglalkozni mint a nőkkel és az ők pocskondiázásával. Innentől kezdve nevetséges a hőzöngés.
Azt meg nem tudom értelmezni hogy hisztériarohamot kapunk attól hogy kiszálltok. Először is, nem szálltatok ki mert online minden lehetséges módon zaklatjátok és szidjátok a nőket, másodszor meg, miért kapnának hisztirohamot azok nők akiknek nem kelletek? Fellélegezne mindenki ha megszűnnének a zaklatások.
MGTOW: A SAJÁT UTAM JÁROM VÉGRE
Szintén MGTOW: Brühühü szemét nők
Hiteles vagy, Balázs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!