Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a telt, nőies alkatú lányokról?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok valami magas,160 cm,és nem is vagyok 20 kg.A combjaim vastagok,de nem hájas,hanem izmos,és nincs fokhagyma fenekem,hanem annál azért nagyobb,a csípőm is széles,a melleim pedig közepes nagyságúak,viszont szép,lapos hasam van.Mi a véleményetek egy ilyen alkatú lányról?Mert mostanában már mindenkinek a pálcika vékonyságú lányok jönnek be:/

16L

2010. aug. 24. 18:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A képen látható nő (lényegtelen, hogy Jessica S.) mióta telt?
2010. aug. 24. 18:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy veled egykorú , ugyanilyen alkatú lány vagyok 93 cm a csipőm ,de kifejezetten szeretem,és a pasijaim is szeretik hogy formás vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy át kell esni a túl oldalra ,a kövér kategóriába mert az már kisebb rétegnek jön be, persze van akinek az tetszik. Tarsd formába magad és légy büszke a nőiességedre. Egyébként is Marilyn Monroe az egykori szexszimbólum sem éppen egy csonti volt,és csomó sztár (rihanna,beyonce,shakira) is mennyire dögös és rajtuk is van felesleg.Ja és a szülés is könnyebb elvileg a széles csipőjő nőknek. Próbáld elfelejteni ezt az eltorzult ideális világképet ami szerint az a jó ha leginkább egy csontvázra hasonlítunk..a nők nőiesek, nem csontisak legyenek;)
2010. aug. 24. 19:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Én szerintem, egy oylan fiúnak, aki nem egy vadbarom, sokkal jobban bejön a nőies testalkat...szexibb, szebb stbstb. Nincs vele semmi baj..sőtt. =)
2010. aug. 24. 19:05
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

nah itt telt!

2010. aug. 24. 19:15
 15/21 anonim ***** válasza:

jajj, édes, ha nem egy síkhülye pasassal próbálkozol, az tisztában van azzal, hogy sokféle alkatú nő van, nemcsak a címlapok - amúgy fotosoppolt - 12 éves alkatú csajai

ettől vagyunk sokszínűek...amúgy az izmos, formás láb sztem mindenképpen vonzó

nem értem, miért kell kaszáspókokat ajnározni folyton...sztem magassághoz a kiló

egy vékony lány

2010. aug. 24. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:

A pálcika csajokat a média erőlteti. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen barátnőt akar.

Nekem tetszenek a nőiesen telt lányok.

21F

2010. aug. 24. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:

ha gondolod megismerkedhetünk :D

15.8 /F :D

2010. aug. 24. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
jol néznek ki
2010. aug. 24. 20:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Na az is lúzer, aki úgy írja a korát, hogy tizedesvesszőt rrak bele :)
2010. aug. 24. 21:17
 20/21 anonim ***** válasza:
21:17 <- az nem vessző hanem pont xĐ
2010. aug. 24. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!