Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a telt, nőies alkatú lányokról?
Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok valami magas,160 cm,és nem is vagyok 20 kg.A combjaim vastagok,de nem hájas,hanem izmos,és nincs fokhagyma fenekem,hanem annál azért nagyobb,a csípőm is széles,a melleim pedig közepes nagyságúak,viszont szép,lapos hasam van.Mi a véleményetek egy ilyen alkatú lányról?Mert mostanában már mindenkinek a pálcika vékonyságú lányok jönnek be:/
16L
2010. aug. 24. 18:46
1/21 anonim válasza:
Küldj képet, aztán megmondom. Ez így nem ér semmit.
2/21 anonim válasza:
linkelnél egy hasonló testalkatú csajt?
3/21 anonim válasza:
Homokóra alkatod lehet
Szerintem az a legjobb
Olyan , mint Beyonce?
5/21 anonim válasza:
Kép nélkül nem tudunk válaszolni.
6/21 anonim válasza:
Fenti vagyok. Ha a fenti csajhoz alkatilag hasonlítasz, akkor nem is értem, miért írtad a kérdést...
8/21 A kérdező kommentje:
Azért,mert engem zavar,hogy nagy a fenekem,és vastag a combom.
2010. aug. 24. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!