Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyikre érdemes hallgatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikre érdemes hallgatni, ész vagy szív?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akibe azt hiszem szerelmes lettem a fél év alatt mióta ismerem, ő is érez valamit biztos vagyok benne. A szívem nagyon akarja őt, mert vannak tulajdonságai, amik számomra értékesek és ezt kerestem, viszont vannak olyanok, ami miatt az eszem azt mondja nem kéne...kicsit bizonytalan vagyok. Nálatok volt hasonló, illetve mikor-mi jött ki belőle ha az egyikre, és mikor-mi ha a másikra hallgattatok? Mindketten 30 év körüliek vagyunk.
2021. máj. 29. 12:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Attól tartok, kísérteni fog évekig az érzés...ez a beteljesületlenség, a ''mi lett volna ha''.
2021. máj. 29. 12:54
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Végülis nem kéne eldobni, csak mert bizonytalan vagy.

Ha az eszed is csak homályos érveket tud felhozni ellene és nincs határozott ellenvetésed a kapcsolat ellen, attól még meg lehet próbálni.

Személyszerint nem hiszek abban, hogy léteznének ideális kapcsolatok, tehát nem vetném a lehetőséget, ha nincs is nyomós okom erre.

2021. máj. 29. 12:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor tedd meg az első lépést
2021. máj. 29. 12:56
 14/23 A kérdező kommentje:
Voltak barátnőim de így nem éreztem még...ez olyan más...
2021. máj. 29. 13:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Azok alapján, amit a 9-es válaszodban írtál, ez azért nem feltétlenül menthetetlen.

Az első dolog, amit kérdezz meg magadtól: mit veszíthetsz, ha megpróbálod, és mit, ha nem? Ezeket meg tedd mérlegre.

Másrészt reagálok azokra, amiket írtál.

1. Intelligencia és szókincs. Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy te intelligensebb vagy, mert csak a szavak magyarázatát hoztad fel. Ami inkább függ az olvasottságtól, szakmától és a környezettől, amivel körül vagy véve.

Felhozom neked példának a legjobb barátomat és a barátnőjét. A srácról tudni kell, hogy elég intelligens. A lány egy elég egyszerű környezetből jött, a családja jó emberekből áll, de finoman szólva sem atomtudósok. Az exe viszont egyenesen sötét, mint egy holdtalan éjszaka. Szegény csaj, aki alapvetően amúgy intelligens, egyetemre is felvették anno, csak emiatt a gyökér állat miatt abbahagyta, teljesen elhülyült mellette. Nagy nehezen sikerült kimásznia ebből a toxikus vacakból, a legjobb barátommal összeköltözött, és baromi sokat fejlődött. Újra megtanult helyesen írni, sokkal jobban átlátja az összefüggéseket, stb. PErsze, ehhez kellett az, hogy alapvetően egy intelligens, fejlődőképes ember legyen, de ennyire sokat számít a környezet.

2. Érzelmi megnyílás és mély beszélgetések. Pont ugyanaz van, mint az előbbi esetben. Ha olyan emberekkel vagy körülvéve, ahol a legmélyebb téma, amiről beszélhettek, az az időjárás, akkor nem tanulod meg, hogy lehet másról is beszélni. Idő, bizalom kiépítése, és a megerősítés, hogy lehet beszélni az érzelmekről, a legbelsőbb, legmélyebb gondolatokról. Én olyan családból jövök, ahol ha szóba kerültek az érzéseim, bárhogy fogalmaztam meg őket, hisztis voltam, hálátlan, stb. Hát, nem nyílok meg szívesen akárkinek.

3. Itt nem egészen értem, mi a probléma.

Szóval neked kell mérlegelned, megéri-e megpróbálni vagy sem.

2021. máj. 29. 13:16
 16/23 A kérdező kommentje:
#15 Igazad van... Már fejlődött mellettem a hölgy így is, én pedig alább nem adom, semmiképp nem tudna lerántani.
2021. máj. 29. 13:24
 17/23 A kérdező kommentje:
Például multkor megkérdezte, tényleg léteztek-e dínók.:D Egyem a csöpp szívét.
2021. máj. 29. 13:26
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Mindig Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrra érdemes hallgatni!
2021. máj. 29. 13:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Nézd, nem hiszem, hogy a történelem ismerete lenne a legfontosabb kritérium egy kapcsolatban.

Próbáld ki, ha nem jön be, legalább annyi tapasztalattal gazdagabb vagy.

2021. máj. 29. 13:31
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek.
2021. máj. 29. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!