Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyikre érdemes hallgatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikre érdemes hallgatni, ész vagy szív?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akibe azt hiszem szerelmes lettem a fél év alatt mióta ismerem, ő is érez valamit biztos vagyok benne. A szívem nagyon akarja őt, mert vannak tulajdonságai, amik számomra értékesek és ezt kerestem, viszont vannak olyanok, ami miatt az eszem azt mondja nem kéne...kicsit bizonytalan vagyok. Nálatok volt hasonló, illetve mikor-mi jött ki belőle ha az egyikre, és mikor-mi ha a másikra hallgattatok? Mindketten 30 év körüliek vagyunk.
2021. máj. 29. 12:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a viszonyunk hozzáteszem. Hasonló nem volt még életemben és neki se.
2021. máj. 29. 12:23
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Konkrétan miből gondolod, hogy nem kéne?

Szerintem ez függhet a mentális tulajdonságaidtól is, mennyire vannak reális felismeréseid.

Alapjábavéve az ember az eszére hallgat, de nem mindenkinek megy az észszerű gondolkodás.

2021. máj. 29. 12:27
 3/23 anonim ***** válasza:
33%
az eszedre hallgass.
2021. máj. 29. 12:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden ember olyan szerencsés, hogy megtapasztalja, milyen az igazi szerelem. Én azt hiszem, azt mindenképpen meg kell élni, ha eljön. Különben könnyen lehet, hogy örökké hiányérzeted lesz miatta. És igen, az is könnyen lehet, hogy sokmindenben nem illetek és végül nem vele éled le az életed. De örök szép emléknek megmarad.
2021. máj. 29. 12:29
 5/23 A kérdező kommentje:
Eleinte azt hittem valami hülye fellángolás lesz belőle, de inkább mélyül amit érzek. #2 Én pont olyan ember vagyok aki gondolkodik, de most ez elém rakott egy falat, és ha észből gondolkodok annál jobban a gyomromba lesz az érzés.
2021. máj. 29. 12:32
 6/23 anonim ***** válasza:
50%

Ja, és még annyit, hogy kérdezted, mi jött ki belőle.

Nekem az, amit leírtam. Bizonyos körülmények miatt nem vele öregszem meg, de olyan szép emlék, hogy bármikor megmelenget belülről.

Most egy észre hallgatós kapcsolatban vagyok. Egészen jól vagyunk. Hasonlóan gondolkodunk, szépen élünk, de közel sincsenek olyan intenzív érzések, mint a másikkal. Párom is így van ezzel. Neki is volt egy szerelem, egy másik lány. Mi olyan típusúak vagyunk, akik szerint egyszer van szerelem az életben. De ettől még nem fogunk barlangba vonulni vagy lehúzni magunkat a wc-n, hogy volt egyszer egy szerelmünk és azzal vége az életnek.

2021. máj. 29. 12:36
 7/23 A kérdező kommentje:
Amúgy abból gondolom, hogy lehet hosszútávon ezek a dolgok mérgezőek lennének, viszont más részről totál elfogadtam ahogy van, őszintén. Sose voltam ilyen helyzetbe, és most őrlődök, mert lehet valami jót hagyok ki.
2021. máj. 29. 12:36
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

Egyensúlyt kell találni a kettő között. Persze vannak olyan szélsőséges esetek, hogy beleszeretsz valakibe, mint az atom, de kiderül, hogy drogos és esténként hobbiból kismacskákat nyúz: értelemszerűen ilyenkor az eszére hallgat az ember, és fut, amerre lát. Vagy tini vagy, tudod, hogy baromira nem illetek össze, de szerelem és meg kell élni a pillanatokat, ezért a szívére hallgat az ember.

Nehéz tanácsot adni úgy, hogy nem tudunk részleteket. Nem mindegy, hogy kismacskanyúzás az, ami miatt úgy érzed, nem lenne jó vele összejönni, vagy mondjuk az ideálishoz képest túl szétszórt. Az előbbi eset nyilván instant off, a másodiknál viszont érdemes megfontolni, hogy nem lehet, hogy a szerelem és némi tudatos dolgozás a kapcsolaton segít a dolgon.

Amúgy én végül a szívemre a hallgattam, de azért hosszas mérlegelés után. Nem bántam meg.

2021. máj. 29. 12:37
 9/23 A kérdező kommentje:
Semmi ''kismacska nyúzás'' dologról nincs szó. A lánytól jóval intelligensebb vagyok, sokszor szavakat is el kell neki magyaráznom mit jelent. Nehezen nyílik érzelmileg, mély beszélgetés kivitelezése nem egyszerű vele. Persze ezek simán fejleszthető dolgok. Másrészről ott van a kapcsolathoz és a párjához való hozzáállása, ami régimódi, neki nem kell csak egy férfi, de az szeresse.
2021. máj. 29. 12:42
 10/23 anonim ***** válasza:
52%
Eszedre hallgass. A szerelem mulandó, az ész érvek viszont megmaradnak.
2021. máj. 29. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!