Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszünkre vagy szívünkre érdemes hallgatni?
Ennyi információval lehetetlen erre választ adni.
Gondolom a témakörből, hogy párkapcsolati/szerelmi ügyekre értetted. Lássuk csak...
Tegyük fel, hogy van egy barátom, aki részegen összevert, másnap pedig sírva kért bocsánatot. Az eszem azt súgja, hogy dobjam ki a fenébe, a szívem pedig azt, hogy még mindig szerelmes vagyok belé, és nem tudom, hogy élhetnék nélküle. Itt naná, hogy az eszemre hallgatok.
Viszont nézzünk egy másik példát.
Pl. ha van egy fiú, akibe beleszerettem, és ő is belém, de hülyeségeken elúszott az egész mielőtt elkezdődött volna igazán, de van egy aprócska esély arra, hogy amikor eljön a megfelelő pillanat, hogy megjavítsuk, és újrakezdjük.
A szívem azt súgja, hogy szeretem, ő az igazi, és várjak rá, várjam ki a megfelelő pillanatot, az eszem pedig azt, hogy hagyjam a fenébe, felejtsem el.
Naná, hogy itt a szív nyerő nálam.:)
Remélem, hogy a két példa érzékeltette, hogy mennyire szituációtól függ az egész dolog. Legalábbis nálam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!