Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem azt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem azt hogy a barátomnak nem vagyok elég fontos?

Figyelt kérdés
Én ha hívom nem veszi fel a telefont sem, de ha a haverja hívja valami segítségkérés gyanánt egyből ugrik. Ha kitalálok valami kis egyszerű programot, akkor mindig azt mondja, majd más alkalommal. Ha elmegyünk egy pizzériába is azt mondja, hogy csak a legkisebb adagot vegyük. Ha már azt mondom, hogy pl. 30 km-el menjünk tovább, akkor már jajj az milyen nagy út már, de én meg az út feléig menjek be vonattal. Bezzeg a havernak is szokott venni ajándékba piát is, nekem is szokott kis édességeket adni. Úgy érzem mintha sajnálná tőlem a pénzt, de ő meg minden héten nálunk alszik, tehát a szüleim házában.
2021. máj. 28. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Első ilyennél vágtam volna ki, nem értem minek vagy vele?
2021. máj. 28. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelitek egymást 🤷‍♂️
2021. máj. 28. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

Leírnád nekünk a barátod paramétereit, kor, külső, magasság, vagyoni státusz, végzettség, izomzat, öltözködési stílus?

Illetve ezt követően a sajátodat is?

2021. máj. 28. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Romantikus lehet a szex, ha közben a barátod a focimeccset nézi. :D
2021. máj. 28. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan érzed.

Nem már, hanem még csak 11 hónapja vagytok együtt és már lábtörlőként kezel.

2021. máj. 28. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mifaxom, tv-t néz szex közben??? Komolyan nem értem hogy egyes embereknek mi kell még hogy tudatosuljon bennük lesz.rják a fejüket, 8 példányos nyilatkozat, hogy "csak úgy vagy baby - kb. a 120. tétel az életemben, de minden más megelőz és amúgy sem szeretlek, de megduglak néha, meg hát csajnak lennie kell, de ha jön jobb majd lecseréllek".
2021. máj. 28. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:
24%

#16: A nők szemében ez határozott, magabiztos férfi, akinek nincs kangörcse, nem akar az első randin dugni.

Persze ehhez meg kell ütni bizonyos külső szintet, különben lényegtelen, hogy mit teszel.

A nőkben ez évmilliók alatt fejlődött ki. Nem tudod megjátszani, mert ahhoz egyetlen nőnek is vonzónak kéne találnia téged. Ha találsz is ilyet, annyira felértékelődik a szemedben, hogy nem fogod kockáztatni az elvesztését. A nők körében népszerű pasi nem kockáztat semmit, mert neki bősége van nőkből. Mindig akad, aki önként jelentkezik dugásra.

Innen különbözteti meg a nő az alfát és a bétát.

Ha pedig egy béta alfaként akar viselkedni, abból lesz az incel.

Ennek pedig az az egyszerű oka van, hogy az incel a nők többsége számára érdektelen. Vagyis vagy elfogadja béta sorsát és behódol annak, aki jut, vagy alfaként viselkedve még azt az egy nőt is elveszíti, aki 4-5 évente összejön neki.

Ha valódi alfa lenne, akkor már állna 2-3 másik csaj a sorban, akiből egyet tuti megdug egy héten belül, így pont nem érdekelné őt az az egy.

Ha pedig béta lenne, akkor nem hagyná ott a nő, még ha néha meg is csalná 1-1 alfával, visszatérne hozzá. Csak ezt a becsicskulást az incel önérzete nem engedné.

A nők pedig azért utálják őket, mert nem mazochizmusból választják az alfákat, hanem ösztönből. A legtöbb, aki nem teljesen ostoba, tudja, hogy ki van használva, de reménykedik, hogy meg tudja változtatni szerelemmel az alfát.

A dohányzó ember is utál, főleg ha sokadik próbálkozásra sem tud leszokni a cigiről, te pedig az orra alá dörgölöd, hogy mennyire káros. Esetleg reménykedik benne, hogy ő lesz az, aki így is él majd 90 évig, más meg bezzeg nem dohányzóként is meghalt fiatalon.

A nők ezért dühösek az incelekre. Mert többségünk görbe tükröt állít a női ösztönöknek. Ezért mondják, hogy annyi csúnya férfinak van párkapcsolata, gyereke. Igen, mert ők elfogadták, hogy béták.

És ezért mondják, hogy a személyiségünkkel van a baj. Mert alfák vagyunk béta testben. És vannak nők, akik az alfáktól menekülnek, de szexuálisan ezeknek a férfiaknak a látványa felizgatja őket. Az incelek béták, minket csak személyiség alapján fogadnának el, ha bizonyítjuk, hogy jó apák, hű társak lennénk. Mint egy állásinterjún.

2021. máj. 28. 15:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Aha, akkora alfa vagy, hogy levizeled magad, ha hozza kell szolni egy nohoz. Az a beta tested miatt lenne?
2021. máj. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!