Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos tudni a barátomnak arról hogy kik voltak az exeim?
Én barátom exeiről annyit tudok, h pl osztálytárs, szaktárs, stb, meg 1-2 dolgot, sztorit, amit elmesélt - neveket nem mondott, de nem is kértem.. mi közöm nekem azokhoz a lányokhoz? Hadd legyenek boldogok mással, én meg a barátommal.
De amúgy miért született a kérdés? Ha kérdezi, válaszolj, ha meg nem, akkor nem kell erőltetni a témát:)
Még azt sem kell tudnia, hogy volt-e exed egyáltalán, illetve ha igen, akkor hány, azt meg föleg nem, hogy kik.
HA nagyon ezen erölködik, az figyelemztetö jel, sokszor a beteges féltékenység, birtoklási vágy elsö tünete!
A volt barátomat nagyon érdekelte, még az is miket csináltunk együtt az előző barátaimmal, milyen programok voltam, kikkel randiztam, kikkel smároltam, hány pasival. Aztán jöttek később a féltékenykedések. Meg 1-1 buliba ha ott volt valaki akivel ezer éve randiztam/csókolóztam féltékenykedett, meg megjegyzésekett tett: hogy nézz, ott van, a csókpartnered, nagyon néz téged, nehogy vele menj haza este.
Szóval nem volt egy túl jó kapcsolat.
Az elején én is azt gondoltam, hogy ezek is hozzám tartoznak, tudhat róla, de ha ennyire paranoiásan áll hozzá, akkor nem kell tudnia.
Ja, mi kisvárosban éltünk, ezért ismert szinte mindenki mindent. Meg fiatalabb voltam és naív, manapság már max pár mondatba lerendezném az exeket.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!