Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos tudni a barátomnak arról hogy kik voltak az exeim?
A szövegértelmezés sem megy, ahogy semmi egyéb.
Mivel nem vagy azon a szinten, hogy vitaképes lennél, ezért jobb, ha hagyom az egészet!
Férfi vagyok és bizonyos mértékig fontos számomra, de részletek egyáltalán nem érdekelnek. Egy darabszám és az, hogy négerekkel, arabokkal, apja korúakkal meg gruppenben nem volt az nagyjából már elég. Nem szoktam féltékenykedni, tisztában vagyok azzal, hogy bármikor megcsalhat úgy, hogy talán soha nem gondoltam volna róla (Láttam már karón varjút.), így nem is is parázok ilyeneken. De szerintem fontos dolog tudni nagyjábol, hogy az a személy akivel konkrétan még a testemet is megosztom milyen egyén és ehhez a múltja is hozzátartozik. Tőlem is megkérdezheti, elmondom, hogy ki vagyok.
Kisvárosban nőttem fel ahonnan soha nem volt nőm. Az már túl részletes volt ezen a téren. Még azt is lehetett tudni, hogy ki análozik vagy melyik buli után ki vitte haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!