Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos tudni a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos tudni a barátomnak arról hogy kik voltak az exeim?

Figyelt kérdés
Segíts

2020. jún. 26. 01:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
Annyiból igen, hogy volt e köztük veszélyes (sittes, drogos,) vagy potenciálisan fertőző (feka).
2020. jún. 26. 08:22
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Senkinek semmi köze hozzá, hogy neked milyenek voltak az exeid, kik voltak stb..
2020. jún. 26. 08:30
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Akkor azt sem kell elmondanom, hogy rendszeresen prostiztam, ugye?
2020. jún. 26. 08:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Minimálisan igen...
2020. jún. 26. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
A "rendszeresen prostiztam" egész más kategória, ebben az esetben igen magas a fertözésveszély is, másrészt aki "pénzért vesz" szexet, az lelkileg sincs rendben, a nöket csak használati eszköznek tekinti!
2020. jún. 26. 11:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy komolyabb kapcsolatban fontos hogy erről is tudjunk beszélni. Nyilván egy futó kapcsolatban senkinek semmi köze hozzá, viszont az is szürreális, hogy egy 6+ éves kapcsolatban a másik fél nem tudja hogy előtt 54 vagy 4 pasival voltál.

Az én párkapcsolatomban fontos volt erről beszélnünk, mert igen is fontos volt tudni, hogyha összefutunk valakivel, (ami gyakran megesik), tudjuk hogy ki az akihez a másiknak köze volt, ki az akivel vigyázni kell, mert rossz indulatú, vagy hasonló.Fontos tudni, hogy a másik mennyire tapasztalt, miket próbált már, és mi az amiben én vagyok az első.

Arra is kíváncsiak voltunk mindketten, hogy milyenek voltak a korábbiak, hogyan viselkedtek, miben különböztek, miket éltünk meg együtt.

Nem volt sok minden, mert mindkettőnknek ez a jelenlegi az első nagyon komoly kapcsolatunk, és nem féltékenykedünk vagy mérgelődünk a múlton, csak elmeséljük, ahogy egy barátnak is elmondanánk, mert ez is az életünk, ez is a mi részünk. És ha azt elmesélem hogy bántottak alsóban, akkor a többit miért ne tenném?

2020. jún. 26. 11:47
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

11/13-as: ha te a "rendszeresen prostiztam" kategóriába tartozol, akkor sokkal inkább vagy potencilisan fertözö, mint egy (feka)!

Emellett emberileg is nulla vagy, ha a nöket csak tárgynak tartod, akiket egy szex idejére megveszel, hoyg használd!

2020. jún. 26. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17.-nek.

Férfiként MINDIG fizetni kell a szexért.

Én ellenék egy panelban, BKK-val, videójátékozva, lőtérre járva, olcsó farmer+póló kombóban, a Casio órámmal.

De ez nem kell a nőknek, ezért kellett budai lakás, FM, sportolgatni, és öltöny.

De te is fizetsz, amikor meghívod piára vagy ebédre. És ő is K, csak nem az éjjeli szekrényre teszem a pénzt, hanem átváltom koktélra, ebédre, jegyekre, virágra,...

2020. jún. 26. 11:59
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

18-as: te NAGYON beteg lény vagy, nem csoda, ha nem áll veled szóba normális nö!

Meg attól, hogy NEKED nincsenek igényeid az életkörülmenyeiddel szemben, egy NORMÁLIS embernek igen, még a férfiaknak is!.

2020. jún. 26. 14:13
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

19.-nek.

Aha. Tehát SZERINTED, egy férfi, aki panelben él, nincs kocsija, és nem 30-ért vesz pólót, az ássa el magát?

Mellesleg nem megy a szövegértés, ezért leírom neked lassabban!

É n B u d á n é l e k. D e n e m m a g a m, h a n e m a n ő k m i a t t.

2020. jún. 26. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!