Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos tudni a barátomnak arról hogy kik voltak az exeim?
Szerintem egy komolyabb kapcsolatban fontos hogy erről is tudjunk beszélni. Nyilván egy futó kapcsolatban senkinek semmi köze hozzá, viszont az is szürreális, hogy egy 6+ éves kapcsolatban a másik fél nem tudja hogy előtt 54 vagy 4 pasival voltál.
Az én párkapcsolatomban fontos volt erről beszélnünk, mert igen is fontos volt tudni, hogyha összefutunk valakivel, (ami gyakran megesik), tudjuk hogy ki az akihez a másiknak köze volt, ki az akivel vigyázni kell, mert rossz indulatú, vagy hasonló.Fontos tudni, hogy a másik mennyire tapasztalt, miket próbált már, és mi az amiben én vagyok az első.
Arra is kíváncsiak voltunk mindketten, hogy milyenek voltak a korábbiak, hogyan viselkedtek, miben különböztek, miket éltünk meg együtt.
Nem volt sok minden, mert mindkettőnknek ez a jelenlegi az első nagyon komoly kapcsolatunk, és nem féltékenykedünk vagy mérgelődünk a múlton, csak elmeséljük, ahogy egy barátnak is elmondanánk, mert ez is az életünk, ez is a mi részünk. És ha azt elmesélem hogy bántottak alsóban, akkor a többit miért ne tenném?
11/13-as: ha te a "rendszeresen prostiztam" kategóriába tartozol, akkor sokkal inkább vagy potencilisan fertözö, mint egy (feka)!
Emellett emberileg is nulla vagy, ha a nöket csak tárgynak tartod, akiket egy szex idejére megveszel, hoyg használd!
17.-nek.
Férfiként MINDIG fizetni kell a szexért.
Én ellenék egy panelban, BKK-val, videójátékozva, lőtérre járva, olcsó farmer+póló kombóban, a Casio órámmal.
De ez nem kell a nőknek, ezért kellett budai lakás, FM, sportolgatni, és öltöny.
De te is fizetsz, amikor meghívod piára vagy ebédre. És ő is K, csak nem az éjjeli szekrényre teszem a pénzt, hanem átváltom koktélra, ebédre, jegyekre, virágra,...
18-as: te NAGYON beteg lény vagy, nem csoda, ha nem áll veled szóba normális nö!
Meg attól, hogy NEKED nincsenek igényeid az életkörülmenyeiddel szemben, egy NORMÁLIS embernek igen, még a férfiaknak is!.
19.-nek.
Aha. Tehát SZERINTED, egy férfi, aki panelben él, nincs kocsija, és nem 30-ért vesz pólót, az ássa el magát?
Mellesleg nem megy a szövegértés, ezért leírom neked lassabban!
É n B u d á n é l e k. D e n e m m a g a m, h a n e m a n ő k m i a t t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!