Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon undorító? Én nagyon szégyellem, de ezen már csak a műtét segít nem?
Az a bajom, hogy az egyik mellemen, a bimbóudvar tök szép, a másikon meg akkora hogy kb az egész mellemet lefedi.Egyébként is 75C-s mellem van, ami nem túl szép mert nagy, de így meg, nem merek levetkőzni, a barátommal is 7 hónapig együtt voltunk, és szakított velem, mert nem akartam lefeküdni vele, féltem hogy mit fog szólni.szerintetek?
L16
1. ha nem akarsz valakivel lefeküdni 7 hónapig az teljesen jogosan szakít veled. erre egyetlen mentség a fiatal korod lehet, de ha még nem állsz készen szexuális kapcsolat létesítésére - ami 16 évesen abszolút nem gáz-, akkor talán barátot sem kellene keresni, mert a következő is le akar majd feküdni veled záros időn belül, és ha neki sem engedsz, akkor ő is ott fog hagyni
2. a melleid a fotók alapján teljesen rendben vannak, sőt túlzás nélkül mondhatom, hogy szépek. az asszimmetria pedig igen gyakori dolog nálunk embereknél, emiatt ne legyenek gátlásaid. lehet ezer más oka, miért nem fekszel le a barátoddal, ne a melled legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!