Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon undorító? Én nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorító? Én nagyon szégyellem, de ezen már csak a műtét segít nem?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy az egyik mellemen, a bimbóudvar tök szép, a másikon meg akkora hogy kb az egész mellemet lefedi.Egyébként is 75C-s mellem van, ami nem túl szép mert nagy, de így meg, nem merek levetkőzni, a barátommal is 7 hónapig együtt voltunk, és szakított velem, mert nem akartam lefeküdni vele, féltem hogy mit fog szólni.szerintetek?

L16

2010. aug. 24. 17:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jó a melled, mind a kettő, ebben nincs hiba!
2010. aug. 24. 21:41
 22/26 anonim ***** válasza:
Na én is kivétel leszek, ezért megérné várni többet is. :) Nyugodtan vetkőzz le majd a következő barátod előtt ne szégyelld a melledet, szerintem tetszetős. Azért én a kép alapján túlzásnak érzem ezt hogy az egyik beteríti a teljes melledet a másik meg tűhegynyi. Mi fiúk se merjünk levetkőzni mert az egyik herénk kisebb mint a másik? :)
2010. aug. 24. 22:30
 23/26 Orálkulum ***** válasza:

1. ha nem akarsz valakivel lefeküdni 7 hónapig az teljesen jogosan szakít veled. erre egyetlen mentség a fiatal korod lehet, de ha még nem állsz készen szexuális kapcsolat létesítésére - ami 16 évesen abszolút nem gáz-, akkor talán barátot sem kellene keresni, mert a következő is le akar majd feküdni veled záros időn belül, és ha neki sem engedsz, akkor ő is ott fog hagyni

2. a melleid a fotók alapján teljesen rendben vannak, sőt túlzás nélkül mondhatom, hogy szépek. az asszimmetria pedig igen gyakori dolog nálunk embereknél, emiatt ne legyenek gátlásaid. lehet ezer más oka, miért nem fekszel le a barátoddal, ne a melled legyen az.

2010. aug. 25. 00:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Ezek a mellek, amiket belinkeltél nagyon szépek!!! Biztos vagyok benne, hogy Te egy nagyon gyönyörű lány vagy, de valamiért Te látod magad csúnyának, de nem tudom miért!!!
2010. aug. 25. 07:40
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, de tévedsz, de azért aranyos vagy:)
2010. aug. 25. 13:16
 26/26 nashua9 válasza:
Kezdjük ott hogy senki nem tökéletes:D pl a pici farkú fiú is megmondta, nekem is van szépség hibám amit csak szex közben lehet látni és csak azokkal feküdtem le akiben megbíztam hogy nem fog kigúnyolni vagy emiatt szakítani velem és mindegyik megértett igaz csak 3 személy volt...:)
2010. aug. 25. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!