Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon undorító? Én nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorító? Én nagyon szégyellem, de ezen már csak a műtét segít nem?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy az egyik mellemen, a bimbóudvar tök szép, a másikon meg akkora hogy kb az egész mellemet lefedi.Egyébként is 75C-s mellem van, ami nem túl szép mert nagy, de így meg, nem merek levetkőzni, a barátommal is 7 hónapig együtt voltunk, és szakított velem, mert nem akartam lefeküdni vele, féltem hogy mit fog szólni.szerintetek?

L16

2010. aug. 24. 17:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem kerek.:C de barátom igy szereti aztmondta és ennek örülök^^
2010. aug. 24. 17:40
 12/26 anonim ***** válasza:

amúgy meg szerintem nem vészes.. ne aggód túl :D

am 17:27 vok

2010. aug. 24. 17:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nincs semmi baj a ciciddel!
2010. aug. 24. 18:17
 14/26 anonim ***** válasza:
Akit szeretünk, azt úgy szeretjük ahogy van. A cicit meg aztán mindenhogy szeretjük. Hidd el, senki sem tökéletes, de mindenkinek van valaki, aki szerint ő a legszebb a világon. Én is tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de a barátnőm imád, azt is tudom, hogy ő sem tökéletes, de amit ő a testi hibaként tart számon, arra én szexepilként tekintek és külön imádom rajta.
2010. aug. 24. 18:28
 15/26 anonim ***** válasza:
jah és szerintem nagyon aranyos lány lehetsz :D
2010. aug. 24. 18:42
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ez csúnyább mint amit linkeltek, de a ti tisztetek eldönteni hogy az e vagy nem, de kérlek őszintén mondjátok meg!

[link]

[link]

Köszi a válaszokat, utolsó válaszoló tévedsz, mert amúgy is csúnya vagyok, így aztán ezt senki nem mondja rám:)

2010. aug. 24. 19:54
 17/26 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj :D ez tök édes.. szerintem nem gáz.. olyan egyedi de egyáltalán nem csúnya :D
2010. aug. 24. 20:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Mi baja van ezeknek a melleknek? én nem látok semmit, csak annyit hogy jók:P körbe lehetne nyalni a fagyit. Az meg hogy csúny vagy hagyjuk is, minden lány ezt mondja közben meg olyan jól néznek hogy az ember keresi az állát amikor meglátja a képet. A barátod meg egy szerencsétlen hülye, neharagudj!
2010. aug. 24. 21:23
 19/26 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos tőled kedves utolsó válaszoló, de ott van még az a jól ismert mondás, miszerint "Kivétel erősíti a szabályt".De tényleg köszi mindenkinek!
2010. aug. 24. 21:30
 20/26 anonim ***** válasza:

szerintem :D aranyos .D de tényleg sose bánkódj e miatt.

olyan egyedi :d barátod is szeretni fogja :D

am16/f

2010. aug. 24. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!