Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon undorító? Én nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorító? Én nagyon szégyellem, de ezen már csak a műtét segít nem?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy az egyik mellemen, a bimbóudvar tök szép, a másikon meg akkora hogy kb az egész mellemet lefedi.Egyébként is 75C-s mellem van, ami nem túl szép mert nagy, de így meg, nem merek levetkőzni, a barátommal is 7 hónapig együtt voltunk, és szakított velem, mert nem akartam lefeküdni vele, féltem hogy mit fog szólni.szerintetek?

L16

2010. aug. 24. 17:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Ha ezért szakított veled,rohadjon meg!

Mellesleg a pasid aki szeret,ugyanúgy szeretni fogja azt a kis testi hibádat.:) Ez miatt ne izgulj..De szerencséd van hogy megszabadultál attól a f*sztól!

És ez nem undorító,legalább nem vagy tucat:) Gondolj erre! Ettől is leszel különleges:) Amúgy meg senki sem tökéletes,sokkal nagyobb hibájuk van embereknek.:) Nyugii!Nem undorító!:)

2010. aug. 24. 17:26
 2/26 anonim ***** válasza:
hát ez attól függ kép?
2010. aug. 24. 17:26
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

:'( ne aggódj .. én nem ítélnélek el .. én oda adnék puszit először hogy lássad hogy engem nem zavar :D és attól még ugyanúgy szeretnélek .. de tényleg :D

a pasid meg egy nyomi.. ha ilyenért elhagy..

2010. aug. 24. 17:27
 4/26 anonim ***** válasza:
Látod,a fiúd csak azt várta mikor dughat meg,nem bírta tovább. Egyébként ha szeret egyx fiú akkor nem fogja zavarni.Képet tehetnél fel hogy el tudjuk dönteni az igazságot.
2010. aug. 24. 17:30
 5/26 anonim ***** válasza:
hát egy kép nemártana.. nem kell hozzá arc csak még is..
2010. aug. 24. 17:31
 6/26 A kérdező kommentje:

Azért hagyott el mert nem feküdtem le vele, bár utólag örülök neki hogy vége lett!

Utolsó ez ari tőled*.*

2010. aug. 24. 17:31
 7/26 A kérdező kommentje:

Vagyis 17:27

Még gondolkodom hogy rakjak e képet, tényleg nagyon szégyellem, arc nélkül vagy arccal egyaránt..

2010. aug. 24. 17:32
 8/26 anonim ***** válasza:
Engem sem zavarna:) puszit is adnék rá:)))) meg máshova is....:D szóval a barátod egy hülye!
2010. aug. 24. 17:33
 9/26 anonim ***** válasza:
17:27 vagyok. nekem küldhetsz képet .. privibe.. és hát nah mondok véleményt.. de engem tényleg egyáltalán nem zavarna.. inkább szerintem szorosabbá tenné a kapcsolatunkat :D bizalmi alapon :D
2010. aug. 24. 17:34
 10/26 anonim ***** válasza:

Segítsünk a szégyenlős kislánynak:)

valami effél lehet neki [link] Szerintem abszolut nem gáz:) nekem meg csak 15 centis farkam van, most másszak a falra vagy kössek rá téglát?:D

2010. aug. 24. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.