Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon undorító? Én nagyon szégyellem, de ezen már csak a műtét segít nem?
Az a bajom, hogy az egyik mellemen, a bimbóudvar tök szép, a másikon meg akkora hogy kb az egész mellemet lefedi.Egyébként is 75C-s mellem van, ami nem túl szép mert nagy, de így meg, nem merek levetkőzni, a barátommal is 7 hónapig együtt voltunk, és szakított velem, mert nem akartam lefeküdni vele, féltem hogy mit fog szólni.szerintetek?
L16
Ha ezért szakított veled,rohadjon meg!
Mellesleg a pasid aki szeret,ugyanúgy szeretni fogja azt a kis testi hibádat.:) Ez miatt ne izgulj..De szerencséd van hogy megszabadultál attól a f*sztól!
És ez nem undorító,legalább nem vagy tucat:) Gondolj erre! Ettől is leszel különleges:) Amúgy meg senki sem tökéletes,sokkal nagyobb hibájuk van embereknek.:) Nyugii!Nem undorító!:)
:'( ne aggódj .. én nem ítélnélek el .. én oda adnék puszit először hogy lássad hogy engem nem zavar :D és attól még ugyanúgy szeretnélek .. de tényleg :D
a pasid meg egy nyomi.. ha ilyenért elhagy..
Azért hagyott el mert nem feküdtem le vele, bár utólag örülök neki hogy vége lett!
Utolsó ez ari tőled*.*
Vagyis 17:27
Még gondolkodom hogy rakjak e képet, tényleg nagyon szégyellem, arc nélkül vagy arccal egyaránt..
Segítsünk a szégyenlős kislánynak:)
valami effél lehet neki [link] Szerintem abszolut nem gáz:) nekem meg csak 15 centis farkam van, most másszak a falra vagy kössek rá téglát?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!