Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha az újdonsült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha az újdonsült párod agyba-főbe posztolná a közösségi oldalain a háziállatodat?

Figyelt kérdés

Mintha közös lenne, vagy az övé. Még én sem posztolok róla minden héten minimum 2x,pedig az enyém.

Mire jó ez? :D Titeket zavarna?

2021. máj. 27. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha foglalkozik is vele, szereti, nem csak fényképezgeti hogy menőzzön vele akkor nem zavarna.
2021. máj. 27. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
1%
Kaktuszom sincs, egyedül egy házi kukacom. Annak nem örülnék.
2021. máj. 27. 10:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Szereti de külön élünk így csak én foglalkozom vele. Minőségi étel, edzések, versenyek. És már picit zavaró kezd lenni amit csinál mert persze büszke rá hogy jó eredményeket ér el de úgy tesz mintha ez az ő érdeme lenne. Persze csinálunk együtt sok programot meg minden, olyankor ő is velünk van de alapvetően nekem van nagy melóm benne és kb úgy néz ki az oldalain mintha az övé lenne. Nem vagyok irigy meg ilyesmi csak nem értem ezt miért csinálhatja. Tényleg hetente több képet is kirak. Furcsa.
2021. máj. 27. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Vagánykodik az ismerősei előtt
2021. máj. 27. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Fogd fel úgy, hogy ennyire szereti és büszke rá. Sokkal nehezebb lenne a helyzet, ha nem szeretné és emiatt veszekednétek.

Másik opció: "Drágám, nem gondolod, hogy túl sokat posztolsz Morzsiról?"

2021. máj. 27. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Te:Gizi, be tegyél ki több képet Brúnóról. Köszi

Ez tényleg ennyire bonyolult?

2021. máj. 27. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. soha semmiről nem posztolok, szóval nagyon furcsának tartanám, de úgy lennék vele, hogy ennyi bajom legyen :D
2021. máj. 27. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Én már attól is furán néznék, ha a párom használna közösségi oldalakat és még posztolna is.
2021. máj. 27. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
szerintem gaz. eleve az gaz, ha a kozossegi mediaban valaki valamit agyba-fobe posztol, legyen az egy nyaralas, uj auto vagy szulinapi buli vagy akarmi.. ha meg az en allatomat, azt tobb mint furanak tartanam. lehet megemlitenem neki, de ketlem, hogy egy ilyen primitv emberrel eleve osszejonnek.
2021. máj. 27. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Engem nem zavarna. Pár hónapja voltunk együtt, mikor Facebook-on beállította borítóképnek a kutyámat, profilképnek meg a kutyával közös képet. Nekem ez még elég jól is esett, mivel az jött le belőle, hogy tényleg nagyon kedveli a kutyámat. :)
2021. máj. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!