Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról akik emberek helyett háziállatokon töltik ki a szeretetvágyukat?
Pl. kutyán, macskán.
Nekem nemrég lett macskám, rögtön kettő.
És elég fura érzés, hogy tudom szeretni őket, akarok rájuk vigyázni, hogy jó életük legyen...
Majdnem mint egy barátnő , csak szexualitás nélkül.
De szeretésre ugyanaz...
1. Ha kapta természetes, hogy vigyáz rájuk, gondoskodik róluk, és nem repíti ki az ablakon a kis állatokat.
Amúgy nem érzéketlen emberben ez kialakul az állatok iránt, pláne, ha a sajátja.
Ha belegondolok, nekem sincs barátom és én is úgy szeretem a cicáimat mintha csak a gyerekeim lennének. (mármint ne gondolj semmi betegesre, de oda kell figyelni rájuk nagyon, akárcsak egy kisgyerekre) De egyrészt lányoknál azt hiszem ez jobban elfogadott, másrészt pedig valamilyen szinten természetes hogy ha valaki tart állatot, azt szereti és gondozza is. :)
18/L
Semmi gond nincs ezzel,legalább látni,hogy törődik is valakivel.Csak a buták akadnak fent ilyeneken,nekem is van egy kiskutyám és ő egy kisgyerek. :D Mindenki nagyon szereti,és gondoskodik róla.Én is gondoskodom róla,szeretgetem,vigyázok rá.Ebben semmi különös nincsen.
22/F
Akkor csak számomra újdonság a dolog...
Mondjjk azt se értem, miért nagy dolog ha egy férfi érzelmeket mutat ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!